keskiviikko 8. elokuuta 2018

Kv. Kissojenpäivä


Vuosi sitten kv. Kissojenpäivänä julkaisiin Suomen kansalliskissaroduksi Eurooppalainen. Ne onkin tosi kivoja kissoja ja melkein eurooppalaista rotua Uskokin on, kuten suurin osa suomalaisista maatiaiskissoista. 

Usko tykkää muovipusseista. Vessapaperin pussiin se usein pääsekiin hetkeksi leikkimään.Kyllä kissanminttukin tuoksuu ihanalle mutta myös terva tuoksuu niiiin hyvälle. Tässä paperipussissa oli ollut tervanaruisia koristeita.
Kivaa kissojenpäivää kaikille kissoille ja palvelijoilleen!
KS 

13 kommenttia:

 1. Mainiot kuvat Uskosta! Viiru myös tykkää kaikista muovipusseista ja myös kyllä paperikasseista, ainoa ongelma siinä on, että myös syö kaikki muovikassit ja -pussit, eli tarkkana pitää olla! Kyllä elämä olisi tylsää ilman näitä karvaisia tyyppejä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, muovipussien kanssa on oltava ekstra varovainen, heti on pois laitettava eikä saa jättää esille. Amerikassa ehkä onkin pusseissa varoitus: Keep away from cats, other pets and children:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On se ihana vaikka välillä tekis mieli antaa ensimmäiselle kuka ottais pois;) Sun Sulo on ihan yhtä ihana vaik onkin koira.

   Poista
 3. ihania kuvia Uskosta, kutsuvat ihan masukarvojen silitykseen, ja voi nuo pussihousut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko antaa mielellään masukarvojakin silittää ja rapsuttaa. Kaikki kissat ei anna, esim. Emppua ei saanut koskea edes läheltä masua, heti tuli tassulla läimäytys jos vahingossa masukarvaan koski.
   Jep, useinkin pussihousuille naureskelen, miten ne onkin niin aidon näköiset.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä on kissanpäivät ihan oikeesti. Vähän ku se katsoo pää kallellaan niin jo saa rapsutuksia tai herkkupalan, mitään ei puutu.

   Poista
 5. Hei Usko! Meillähän on kissanpäivä joka päivä. Hyvää tätäkin päivää sulle! t. Tassu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tassulle kans rapsut, jokapäivä todellakin. NIinku ystävänpäiväkin, aina.

   Poista
 6. Usko näyttää nauttivan olostaan ihan täysillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se osaa nauttia, tuskin sillä huonoa päivää onkaan. Helle vähän verotti kissankin intoa mutta heti muutaman asteen viilennys herätti veijarin eloon.

   Poista
 7. Hassu kissa on hurahtanut tervaan. :) Meiän kissa menee myös aina kaikkiin pusseihin ja kasseihin. Mikähän niissä viehättää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.