torstai 30. elokuuta 2018

Kämmekkäitä

Kaunista terassilla!

Handun ohuemmasta langasta tein keväällä itelleni retkipipon ja nyt valmistui settiin kämmekkäät. Kiva tällaista kaunista väriä on retkimetsässä käyttää.


Valolla on väliä kun ottaa kuvia:


Lanka: Handy Handdyed 100% villa
Puikot: HiyaHiya sukkikset 2.75
Malli: Korsi, kivaksi malliksi havaittu ja useammat tehtynä
Vähän paksumpaa Handua vyyhdittävänä ja neulottuna.


Oon nähny myytävän keramiikkakulhoja lanka-astioiksi. En osta kun kotoa löytyy näinkin kaunis kulho.Lanka: Handu Handdyed, 100% villa, 40 g
Puikot: HiyaHiya sukkikset 3.5
Malli: Brego, myös kivaksi havaittu ja todella monet oon neulonut.  Nää menee syysylläriksi ystävälle.
Kaunissaaressa kävin keskiviikkoa LeenaP:n kanssa. Kiva oli metsässä kävellä ja silokalliolla eväitä syödä. Mutta muuten olen edelleen sitä mieltä, että just ajoissa lopetin siellä kesäilyn.Sutjakkaa syyskuuta!
toivottaa KristiinaS 


EDIT: Kirstikissä on kivijalkamyymälän loppuunmyynti! Kannattaa käydä ostamassa vaikka ompelulangat talven ompeluksiin, ja neulelangat  ja -tarvikkeet. Nettikauppa jatkaa toimintaa.

Ja aurinkoisia päiviä!

7 kommenttia:

 1. Kiitos kutsusta Kaunissaaren retkelle. Mukava retki meillä jälleen kerran. Sää oli mahtava. Antoisaa retkipäivää sinulle huomenna Lauantaina. LeenaP

  VastaaPoista
 2. Ihania sun neulomukset ja sulla on uusi tukkamalli, sopii hyvin. Sieniretkellekös aiot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tukkamalli uus oo, näyttää vaan kuvassa oudolta. En sieniretkelle nyt vaan slangijengin kanssa itäiseen saaristoon ja Vartiosaareen Vailla vakinaista asuntoa yhdistyksen luoksen lounaalle.
   Sieniretkelle olis kyll tosi kiva mennä ku tietäis minne ja millä.

   Poista
 3. Sutjakkaa syyskuuta sinnekin! Loma loppumassa ja ihmisten ilmoille pitäisi lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loman loppu on aina jotenkin blääh mutta kyllä siihen työarkeen sit tottuu, pakkohan se on. Tai siis mullahan siitä on jo aikaa mutta muistan millaista se oli. Varsinkin kun oli aina ulkona tosi paljon (24//) niin sisällä toimistossa oli tosi tukalaa olla.

   Poista
 4. Onpas ollut mahtava retki ja oikein mielenkiintoinen :) Tuo Korsi on kyllä kaunis malli, vaikka mä enempi silti tykkään mun Bregoista jotka oot mulle neulonut. Ne on olleet monessa reissussa jo mukana ja kohtahan niitä taas tarvitaan :D

  VastaaPoista
 5. Kuvauksessa on mielenkiintoista,miten väri muuttuu. taustakin vaikuttaa aika lailla. Kivoja kämmekkäitä! Olisi varmaan aika tehdä..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.