lauantai 18. elokuuta 2018

Mummodiskossa!

 
Kananpoikasia Stadin puutarhurin kanalassa.



Perjantaina oli Mummodisko Neitojenrannassa! Joo, pikkusen oli osanottajat vanhentuneet sitten neitoaikojen. Liekö ilmoituksen sanamuoto Mummodisko karkoittanut ne papat kun ei niitä näkynyt, paitsi pari joista ei diskoilijoiksi ollut.

Tilaisuuden juontajana oli iki-ihana Tuija Piepponen.




Ihan oikea DJ, Mikko alias DJ Kuk Norris, soitti ihan oikeita vinyylilevyjä! Ja musa oli tietysti mummojen nuoruudesta, ah niin ihania biisejä.


Lanteet heilu ja kädet komppas, jalkakin nousi.


Yleisöä oli ihan kohtalaisesti paikalla, osa oli lähistön palvelutaloista.


Halukkaille Ruffle Army laittoi glitteriä menoa kannustamaan.



Paikalla oli myös ruumiinravintoa, eli perinteinen kahvi- ja kakkumyynti ja erikoisuutena liikkuva pizzeria! Oli niin herrrrkullisen näköisiä pizzoja että ihan harmitti kun ei millään voinu syödä kun oli se hyvä lounas pohjalla, Creativehands.


Pikkulikat teki jättiläissaippukuplia. Hienoja.


Ettei mummot, ja papat, ihan kalkkeutuisi ja olisi ajasta jäljessä niin esiintymässä oli myös räppärit Jodarock ja Särre, jotka improvisoivat räppinsä yleisön antamista sanoista.


Semmonen oikeasti erilainen iltapäivän vietto. Ei kyllä ihan mun juttu mutta tulipahan nähtyä ja koettua, ehkä osaan sitt mennä tämmöseen diskoon ku oon vähän vielä vanhentunut.

Tämä oli yksi Rantakesä 2018 tapahtuma. Toivottavasti sama systeemi jatkuu ensi kesänä ja rantapaikat olisivat ahkerasti käytössä. Tämä Neitojenrantakin on oikein hieno tapahtumatori.

Kananpoikaset kuvasin torsaina iltakahvilla Stadin puutarhurin puutarhakahvilassa. Ai että olikin hyvää paikallisen paahtimon Hertsi-kahvia.
KS 


4 kommenttia:

  1. No nyt on kunnon meno! Mummorules.

    VastaaPoista
  2. Melekosta menoa!
    Äläs kuule mitään, kun miä kävin eilen seniorikaraokessa. :)

    VastaaPoista
  3. No kaikkea sitä onkin tarjolla! Vauhtia näyttää olleeen ja se on hyvä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.