perjantai 29. marraskuuta 2019

Sukkia lapsille ynnä muuta


Mun kaunis valkoinen ritari kukkii aina vaan. Tämä vana piti leikata maljakkoon kun ei jaksanu pysyä pystyssä. Vähän hopeaheinää kaveriksi ja taustaksi palmuvehka.


Neljä kerää lankaa oli mulle tuotu, tein siis neljät sukat. 2+2 eli pojalle ja tytölle. Koot 31 ja 27. Ekaks kudoin 2.5 puikoilla mutta tuli ehkä vähän tiukat ja tokat tein sitten 2.75. Ne vaikuttais sellaiselta normaalineulokselta. Kaiketi saan sitten joskus kuulla kummat oli paremmat. Lankaa kun vielä on yksiin sukkiin joka värillä.


Täällä Stadissa on hiton hyvä julkinen liikenne. Täs yks päivä dösällä pääsin ovelta ovelle Tapiolaan leffaan. Kino Tapiolassa oli päivänäytöksenä Mestari Cheng, ja seniorihintaan 6 euroa! Kiva leffa, sellainen tavis tarina. Paitsi yks kohtaus oli tosi epäesteettinen: Väänänen ja Loiri ilkosillaan, tai siis yläkroppa paljaana saunalaiturilla. Yäk sitä löysää nahkaa . . . silmät kiinni siinä kohdassa, mutta jo kerkesin näkemää just se kaks sekuntia liikaa.Nyt oon pari kertaa käynyt uudessa kauppajättiläisessä Triplassa, tai pitäisikö sanoa Mall of Triplassa.
Ekalla kerralla menin Tiksiin stogella ja siis nyt Pasilan asemalta. Asema on selkeä, kuten ennenkin, ei oo muuttunut muuten kuin isosti pessyt kasvonsa. Takas tullessa sit katsoin vähän enemmän keskuksen uumeniin. Ihan kivalta vaikutti, valoisaa ja avaraa.
Tänään sit toisen kerran, meinin ihan ostoksille Prismaan. Senkin löysin heti vaikka ennen sitä seikkailin muissa kaupoissa ja kerroksissa. Ihan selkeästi pääsi paikasta toiseen. Eikä suuntavaisto kadonnut kun näki ympärilleen, välillä uloskin. Yhtään ei eksytänyt kuten Redissä joka ikinen kerta! Sinne en mene kuin pakosta, ja mikähän se pakko nyt sitten olisi?
Mutta Triplaan kyllä menen. Siellä on ravintoloita ja kahviloita ihan valtavasti, luemma 60! Huh huh, mitenkähän niiden käy kun uutuuden viehätys kaikkoaa.
Mä söin Soupiessa tomaattikeiton ja juustopiiraan. Maukasta oli, keitto oli oikein hyvää.

Kuvat on nyt sitten mun vanhalla kameralla, ostettu vuonna 2005! Ihan hyviä sillä tulee eli vanhassa vara parempi. Sitä uudempaa kun ei voi/kannata korjata sanoivat Rajalalla.

Hyvää adventtia kaikille!
KS

4 kommenttia:

 1. Kivat väritykset sukissa.
  Puu on ainakin hieno.Ainakin kuvassa. Varmaan myös luonnossa :)
  Julkkiksista on tietty mielikuva ja kun se rikkoontuu, seuraa jonkinasteinen hämmennys, joka ei ehkä enää koskaan korjaannu.

  VastaaPoista
 2. Ritarin on kyllä upea! Kuten sukatkin.
  Tripla on nähtävä, ootetaan kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, suosittelen nähtäväksi, jos nyt ostosparatiisia kannattaa suositella. Ja tuollahan on se Hall of Fame musiikkimuseokin sekä aivan pohjakerroksessa trooppinen oleskelupaikka surffausaltaineen, Surf House!

   Poista
 3. Ritari on kaunis, yksi mun lempikukista. Valkoinen on aina ihana.
  On siinä sukka poikineen kasassa.
  Triplaan en ole vielä uskaltanut, mutta jäin tässä kerran Pasilassa pois junasta ja hyvin osasin pois asemalta. Ehkä sinne Triplaan uskaltaa, kun tosiaan Redissä eksyin ja olin uupua kipeän lonkkani kanssa hakiessa ulospääsyä bussille.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.