perjantai 24. heinäkuuta 2020

Kesäinen Apilapusero


Pitkästä aikaa olin Virpin kanssa lounaalla , No.5 Coffee:ssä, ja käytin häntä hyväkseni saadakseni vaihteeksi tällaisen kuvan missä vaate on päällä. Itse näitä on tosi hankala ottaa. Kirkkokadulla oli tuollainen kaupunkiviljelmä, (Urban garden . . .) jossa kasvoi mm. peruna, selleri, kesäkurpitsa yms. Laatikolla on pyörät alla, sen voi siis tarpeen mukaan siirtää sopivaan paikkaan.


Lanka: Sandnes Garn Tynn Line, 55% bomull, 35% viskose, 14% linn
Ohje: Apilapusero,  Sandnes ohjevihko 0120F
Puikot: Addia kulloinkin työhön sopivana pituutena koossa 2,5 ja 3.0 mm, tässähän on mistä valita puikko, noin 80 kpl, en ole vähään aikaan laskenut:


Ohjeessa oli kaula-aukko joustinta, joka olis vielä käännetty mutta enhän nyt sellaista paksua kesäpuseroon halunnut ja koska joustinneule ei ollut oikein siistiäkään (hihoissa ja helmassa) niin tein rapuvirkkauksella reunan. Olen siihen oikein tyytyväinen.


Mulla on taas kasaantunut monta postausta ja kuvaa, puh. Eipä kai niiden tarvii tapahtumajärjestyksessä tulla. Kirjoitan ku kerkiän.
KS

7 kommenttia:

  1. oi miten kaunis ja hirmuhyvin sopii vihreän hameesi kanssa. Tuo rapuvirkkaus pääntiehen onkin hyvä idea, pitää laittaa muistiin, tosin ensin pitää kyllä harjoitella kun edellisistä ravuista on jo aikaa.

    VastaaPoista
  2. Kaunis pusero! Onpa sinulla oivallinen puikkojen säilytysjärjestelmä. Pyöröpuikoissa kun ei ole sitä nuppia päässä, missä koko olisi helposti nähtävissä, minun täytyy aina mitata sillä reikälevyllä.

    VastaaPoista
  3. Kaunis pusero. Asuste tulee kauniisti esille juurikin päälle puettuna.
    Kesän aurinkoisiin hetkiin ja sadepäiviin mukavastibtakin alta vilahtamaan.

    VastaaPoista
  4. On kaunis pusero ja sopii hyvin sinulle väriltään ja tyyliltään.

    VastaaPoista
  5. Todella kaunis ja upean mallinen pusero. Värikin on suorastaan herkullinen ja todella kesäinen.

    VastaaPoista
  6. Kaunis pusero ja kaunis väri. Onpa hyvä pyöröjen säilytyssysteemi. Tuo pitää tehdä.

    VastaaPoista
  7. Niin kaunis kesäinen pusero malliltaan ja väriltäänkin. Hyvä idea tuo rapuvirkkaus kaulukseen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.