lauantai 29. elokuuta 2020

50 vuotta sitten - tässä kuussa - viime viikolla - tänään


50 vuotta sitten
Isle of Wight 1970,
olin siellä minäkin!
Oi niitä aikoja . . .

Kuvat otin lehtileikkeistäni.
Lisää aiheesta löytyy runsaasti hakusanalla: Isle of Wight! Yksinkertaista
ja helppoa tiedonhakua!

Radio Suomi, Kadonneen levyn metsästäjät ohjelma on Areenassa kuultavissa ja mun muistelut festareilta alkaa kohdasta 11:45. Käykääs kuuntelemassa, tästä KLIKS:) 30.8.2020 !

Tässä kuussa, elokuussa, kävin uimassa melkein joka päivä. Vesi oli lämmintä, aurinko paistoi, kesä parhaimmillaan.


Neuloin sukat kampaajalleni läksiäislahjaksi. Malli Saltkråkan, lanka Sandnes Perfect, puikot 4.0 mm, malli Ullaneuleessa. Aiemmin valmistuneista kuvia tässä.


Viime viikolla Susi kävi kylässä piiitkästä aikaa. Kiitos kun tulit! Tuliassuklaat on syöty, mutta lanka on tallessa = Uskon pääsemättömissä, sille tämä maistuis;) Sain siis 209 gramman vyyhdin Susin oman Maija-lampaan villasta kehrättyä lankaa, luonnonvärisen kauniin ruskeana, tummempaa kuin kuvassa. Kiitos tuhannesti!


Leivoin mustikkapiirakan pullataikinapohjaan. En ole naismuistiin! tehnyt pullataikinaa niinpä mun piti keittokirjasta katsoa ihan a-ö kuinka pullataikina tehdään! Onnistuin ihan tyydyttävästi ja piirakka oli maukas. Tai siis on vieläkin, aika paljon tuossa on yhdelle syömistä.

Tällä viikolla kävin fillaroimassa Viikin suunnalla. Näillä huudeilla on Helsingin maantieteellinen keskipiste! Retkieväänä mansikoita.


Tänään olin Lentävän Lapasen järjestämällä Neuleristeilyllä Helsingin edustalla. Ai että oli kiva nähdä ihmisiä ja neuleita ja puikkoja ja kuulla iloista puheensorinaa. Lohikeitto maistui ja jälkkärinä kahvia ja mustikkapiirasta. Hieno päivä. KIITOS Lapasen Naisisto! Ja Marivalin miehistö!

Vesijettien SM-kisat Jollaksessa


Häät Hevossalmessa, kuvassa on ihan oikea hääpari, morsian näkyy ja hänen edessä vihkijä.


Merentäyttöä hukutettujen Koirasaarten tienoilla.


Neljä tuntia merimaisemissa ja paluu Meritullinrantaan.


Matkalla oli mukana myös Ilu ja hän kuvasi laivalla vlogin = videoblogin jakson 12. Jakso tulee julki huomenna, sunnuntaina. Nähtävissä on paljon kauniita tekeillä olevia neuleita ja tunnelmaa reissusta. Tervemenoa katsomaan KLIKS tuosta: Ilun Handu Duunaa YouTube kanava. (minäkin siinä höpisen;))
Nyt, linkin laittaessani, siellä on viimeisenä jakso 11. Risteily vlogin on nyt katsottavissa.
Lapasen FB-sivulla myös kuvia.
KS

10 kommenttia:

  1. Kiva oli käydä ja ihanat herkut taas ja kuten todettua, aina oppii jotain uutta 😃 Mä aloitan huomenna Maijasta villatakkia kun sain tänään illalla edellisen valmiiksi, paitsi napit pitää vielä ostaa ja ommella, langat on sentään päätelty.
    Risteily kuulostaa kivalta. Mä oon nyt katsonut ekan Ilun vlogin, en oo saanut aikaiseksi aiemmin. Oli kyllä kiva vloggaus. Täytyy katsoa loputkin.

    VastaaPoista
  2. Hienoja retkeilyjä jopa vuosien takaa, ja upeat sukat!

    VastaaPoista
  3. Katsoin jonkin matkaa Ilun vlogia ja näin sinutkin reippaana. Kivalta risteilyltä kuulosti. Luotolaisesi oli mukavasti edistynyt .

    VastaaPoista
  4. Kävin kuuntelemassa puhelusi, olipa kiva kuulla äänesi (niin pirteä) ja tarinasi festareilta.
    Sinäpä oot ollut ahkera uimari, minä olen nyt elokuussa enemmänkin hallissa uiskennellut.
    Viikin seutu on mullekin tuttua kun tyttö asui siellä viisi vuotta, kesällä muutti Leppävaaraan, jospa sekin tienoo tulisi tutuksi ajan mittaan.
    Minähän veivaan pullaa joka lauantai puolen litran taikinan (vaikka kahdestaan nykyään asutaan), ollaan pullaihmisiä:) t. Eila

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kuuntelt ja tuossa Ilun juutuubivideossa voit myös nähdä mut.

      Poista
  5. Saltkråkanit on mun suosikki sukat! Varmasti hauska risteily. Tuota merentäyttöä on koko kesä kuunneltu ja katseltu mökillä ollessa. Aikamoinen kolina kuuluu, kun kiviä, soraa ja mursketta kaadetaan kuorma-auton lavalta.

    VastaaPoista
  6. Mahtavaa, satuimme kuuntelemaan autossa Radio Suomea juuri kun kertoilit tuosta kokemuksestasi! En siis tietenkään tiennyt että ko. henkilö oli (satunnaisesti) seuraamani bloggaaja. Tosi kiinnostavasti ja elävästi kerroit 😊. Upeaa että olit mukana niin historiallisessa tapahtumassa.

    VastaaPoista
  7. Tuosta rock-tapahtumasta oli telkkarissa pitkä dokumentti. Oli mielenkiintoinen.
    Ihanat elokuun lopun tunnelmat sinulla ja onpas kauniin väriset sukat.

    VastaaPoista
  8. Minkä päivän kadonneet levyt? Yritin löytää mut... Kiva postaus. vaikka mitään vlogeja en kertakaikkiaan jaksa kuunnella. Pitäiskö mun siirtyä nykyaikaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 30.8. ! Sorry, mä luulin, että toi Kliks linkki ois vieny suoraan siihen mutta ei näköjään.

      Poista

Kiitos kommentistasi.