torstai 31. joulukuuta 2020

Herkutellen uuteen vuoteen

 

Pimeetä on, sataa tihuttaa, piti menemäni katsomaan Ajan lennätin -laserteosta mutta en uskaltanukaan kallliolle mennä ku siellä paukuttelivat raketteja. Oisin voinu osua kohdalle tms., eikä stadin suunnalla näkyny mitään vihreätä, ehkä se on sammunut koko teos.

Mä en sit jouluks paistanutkaan rapsupiirasta ku teinkin taatelikakun (The Queen of Delicious), jonka bongasin SeijaP: n Neulepodcastaajien joulukalenteriluukusta Sepäs olikin helppo ja oikein hyvän makuinen.

Rapsupiiras on nyt sit näin juhlaherkkuna vuoden viimeisillä tunneilla. Rapsua varten keväällä pakastimenki laitoin päälle että saan nyt tätä ihanuutta. Ja kyllä tulikin hyvä! Oikein vie kielen mennessään. Tein samalla reseptillä ku oon puolukkapiirasta tehnyt. Tähän laitoin rosmariinin tilalle vähän minttua ja inkivääriä. Creme fraisena oon käyttänyt tuhtia 28% Arlan Lempiä. Tää on vähän isompikin ku ohjeessa mutt ei haittaa, onpahan mehukkaampi.

 

Viime viikolla Triplassa avattiin suklaaherkuttelijan taivas: Cacao Chocolate & Coffee House!


Satuin kohdalle just sopivasti ku olivat avaamassa, siis ekaa kertaa! Pian kanssa meill oli just treffit niin päästiin korkkamaan tämä suklaamesta. JA sattuipas vielä niin kivasti, että talo tarjosi asiakkaille ekan tunnin aikana!

Uh huh, oli niin tuhti annos, ettei kumpikaan jaksanu syödä sitä kaikkea. Brownie Pan paistetaan pienessä paistinpannussa uunissa. Taikina on siis semmosta ku kakkutaikina ja tää Ei Ole mikään brownie-keksi, ehei. Päällä on pari palloa vaniljajätskiä ja koko komeus on kuorrutettu sulalla suklaalla!!


Suklaaputoukset


Herrrkullisia jäätelöitä, ja kauniita katsellakin

Tuolla tulee kyll varmaan käytyä ku tykkään Triplasta, se on uusista keskuksista kivoin ku on tosi avara ja monipuolinen. Ja pääsen dösällä ovelta ovelle.

 

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE LUKIJOILLENI.

Toivon, että pian saadaan taas vapaasti hengittää raitista ilmaa.

Ja jos kenellä on centtejä ja euroja jääny jemmaan niin

käytetään ne kotimaan nousuun ahdingosta.

KristiinaS & UskoTheCat 

PS Vielä pari neulejuttua tiedoksenne: Käsityökekkereissä alkaa islantilaisen Hnetur- villapaidan KAL ja Taitolla villasukka KAL, Talvenvirtaa mysteerineulonta.

9 kommenttia:

  1. Uuteen vuoteen herkutellen! Ei kun hyvää uutta vuotta ja terveyttä ❤

    VastaaPoista
  2. No on herkut! Niin herkullisen näköistä!
    Oikein hyvää ja valoisaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
  3. Voi, mikä herkku päivitys. Meillä viimeisiä taatelikakku palasia syötiin tänään. Leivoin siis niitä kaksi. 😀.
    Eikö vaan olekin helppo ohje?
    Tripla on minulla vielä kokonaan käymättä, kun Korona rauhoittuu ja rokotteet saadaan, niin sitten pitää tulla käymään.
    Juuri alkavat täällä kylällä paukkua vuoden vaihteen raketit. Minä jo sängyssä tätä kirjoittelen
    Tervettä ja rauhallista Uutta Vuotta sinulle 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toivotuksesta ja kommentista. Ja kakkureseptistä, superhelppo. Vuosi juuri vaihtui ja pauke on aikamoinen, talojen välissä pauke kertaantuu ja savut jää leijumaan tuonne matalalla olevalle urheilukentälle jossa enimmät ampuvat.

      Poista
  4. No onpas sinulla ollut herkkuja! Minä täällä ihan kuolaan, vaikka jotain herkkua olen sentään minäkin nauttinut joulun aikana.
    Sinullekin kaikin puolin hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  5. Tuonne sitten suklaan syöntiin, kun k-aika jää taakse.
    Hyvää uutta vuotta toivottelee Neili

    VastaaPoista
  6. Iloa ja onnea alkaneelle vuodelle Sinulle ja Uskolle!

    VastaaPoista
  7. Vau, mitkä pannut! En ole vielä Triplassa käynyt, mutta nyt voisi jo ajatella asiaa.

    VastaaPoista
  8. Voi taivas mitkä herkut. Hyvää uutta vuotta ❤️

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.