keskiviikko 16. helmikuuta 2022

Pitkät sormikkaat


Sormikkaat Eivät ole siniset kuten tuossa kuvassa joka on otettu neuletuolini lampun valossa. Oikeasti ne ovat lilat tai violetit tai miksi tätä väriä nyt sanotaankaan. Tällainen oikea väri tallentuu keittiön työpöydän valaisimen valossa, siis se lamppu sielllä kaapiston alla.

 

Langan ostin syksyisellä Neuleleirillä Labbnäsissä   Rainbowoolin myyntipöydästä.  Hyvin muistin takin värin ja ostin just oikean värisen langan. Nämä olivat keskeneräisinä pitkän aikaa, jäivät muiden neuleiden jalkoihin. Nyt otin ja neuloin ne kuunnelmia Areenasta kuunnellen valmiiksi nopsaan.

Myös sukkia varten ostamani (reunimmainen) lanka on nyt puikoilla ja kuvassa näkyvä Virpin lankahan (Rauman vieressä kirjava) neuloutui sormikkaiksi melkein heti leirin jälkeen.


 

Mun villakangastakissa on 3/4 hihat niin pitkät sormikkaat ovat just hyvät. Olen aikaisemminkin tälle takille sormikkaat tehnyt, sellaiset vähän normia pidemmät mutta en näin pitkiä. 

 


Jospa seuraavaksi saisin valmiiksi Pohjolan emäntä -puseron. Sekin on ollut aivan liian kauan tekeillä. On kyllä jo voiton puolella sikäli, että kirjoneuleosuus on tehty. Nyt vain suoraa posottamista, eiköhän se pian valmistu. Ja sitt pääsee neulomaan kesäneuleita! Hei, ensi kuun jälkeen on jos huhtikuu! ;)

KS

7 kommenttia:

  1. Hienot sormikkaat! On melkoinen työ noissa,mua hirvittää nuo sormien osuus sormikkaissa.

    VastaaPoista
  2. Onpahan tasaista jälkeä, ihan kuin koneella :) Tuollaiset pitkät sormikkaat ovat käytännölliset ja lisäksi kaunis väri <3

    VastaaPoista
  3. Onpa kauniit sormikkaat ja todella hyvin sopivat takin väriin. Onnea sinulle uusien sormikkaiden johdosta.

    VastaaPoista
  4. Kauniit sormikkaat ja varmasti lämpöisetkin.

    VastaaPoista
  5. Kauniit sormikkaat ja just passelit takkiisi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.