torstai 23. toukokuuta 2024

Turussa en pääse sammaloitumaan ;)

Taas on ollut menoa sinne ja tänne! Maanantaina hain tilatun 2-askelmaisen tikkaan mutta se oli kuitenkin liian matala eikä siitä tuesta ollut mitään iloa. Siispä tiistaina kävin sen vaihtamassa 3-askelmaiseen ja nyt on hyvä ja turvallista nousta. Täällä on aika paljon päivittäisiäkin hyllyjä niin korkealla, että apuaskelmia tarvitsen.

Samalla ostin pionin, joka on ihan pakko aina ostaa ja nyt se onkin oikein kaunis täällä uudessa kodissa. Uskon ruokaillupaikka on asettunut tuohon radion alle, en ainakaan kompastu kippoihin.
Keskiviikkona oli Ihan Välttämätön Pakko mennä leikkautamaan hiukset. Kylläpä täällä on paljon kampaamoita mistä valita. Päädyin lopulta Butik Turku -salonkiin. Valinta osui nappiin ja heti sain just hyvän leikkauksen. Charlotta ymmärsi muutamasta lauseesta mitä haluan ja loput vapaasti leikattavissa. Yes! Ihana kesätukka.

Siitä sitten sillan yli Tuomiokirkkopuiston terassille ja viilentävä italialainen sitruunajäätelö. Muutama kuva, ekassa kuvassa kaukana horistontissa näkyy korkea piippu, sen juurella asun, hyvä suunnistusmerkki.

Jo tulee postiakin uuteen osoitteeseen! Tämä kortti Outilta kaakonkulmalta teki matkaa 10 päivää! Oi oi, tuollainen kahvipannu meillä oli ja yksi monista äidin bravuuri-leipomuksista oli Aleksanterin leivokset, Hilkka täti niitä aina pyysi.

 

Tänään keskiviikkona  torstaina turkulainen blogin kautta tutuksi tullut Tuula vei mut ajelulle Ruissaloon. Ihana ilma ja Airistolta puhalsi vilvoittava tuuli. Pieni kävely Pikku-Promenadilla niin nähtiin muutama kaunis villa. Ja laivan kuvasin Villeä varten.


Kotimatkalla poikettiin Käsityökuplatkussa! Kahvi oli erinomaista paikallista paahtoa Askaisten Prännäriltä, kässänojatuolit kutsuvat ja lankavalikoima on laaja. Tuolla varmasti tulee käytyä. 
Tänään illansuussa on mulla vielä ohjelmassa opaskierros juuri tähän Linnanfältti alueeseen, kiitos Outille vinkistä!

KS

2 kommenttia:

 1. Oi että onkin ihana postaus. On siellä paljon nähtävää ja koettavaa.
  Jännää tuo hyvän kampaajan löytyminen. Minä löysin omani jo 25-vuotta sitten, ja en vain osaa muualle edes mennä, koska on niin hyvä.
  Kaunis värimaailma kodissasi. Tuo ihanista ihanin pioni sopii väheihin hyvin.
  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Mukavasti kirjoitit, ihan kuin itse olisin ollut mukana! Nätti koti sinulla! Hyvää kesän alkua sinneT. Eila

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.