keskiviikko 15. toukokuuta 2024

Turussa!

Perjantaina oli muuttopäivä, huh-huh miten raskas homma se olikin. Suosittelen muuttofirman käyttöä kun muutatte. Omilla voimilla se käy kyllä voimille niin, että ne loppuvat

Äitienpäivänä lippu hulmui kauniisti tässä aamukahvia juodessa.


Melkein kaikki muuttolaatikot on purettu. Tavarat ei vielä ole paikkojaan löytäneet kun täällä on kaikki niiiiin korkealla, että tarvitsen paremman portaan, sellaisen missä on tuki mistä saa ainakin henkistä tukea ylös ponnistamiseen. Kaupassa ei ollut mutta tilattiin ja eiköhän se huomenna tule.
Just sain langat laitettua järjestykseen, ja kässäpussit ja tekeillä olevat neuleet yms. Puikot on vielä jossain hyvässä jemmassa?!
Muuton mukana Ville toi Millalta mulle uuden kodin lahjan: Lankapiilo. Aikas hieno. Kiitos.
Marialta sain sukat uuteen kotiin, just oikea väri ja sopiva koko. Kuvausteknisistä syistä vain yksi sukallinen jalka kuvattuna.
Ranskalaisesta ovestani etelään katsoen näkyy SJ:n mastot ja vanha satamanosturi. Tuollaisessa Villen isä työskenteli Hietalahden telakalla silloin joskus . . . 

Tänään olin jo Naapuruston päiväkahvilla. Tuossa vieressä on 'senioritalo' Nonna Linna ja siellä on kerran viikossa kaupungin palveluna kahvittelu.

Torilla kävin maanantaina ja monen monta kohtaamista tervetuloa toivotuksin.  Yes, kyllä tämä tästä alkaa hyvin sujumaan.

Fillari ei mahtunut muuttokuormaan ja sitä nyt kyllä kovasti kaipaan. Tulee se tänne sitten joskus . . . Ja muutamasta kukasta jouduin luopuman - annoin ne naapuri nuorelle parille, toivottavati pitävät niistä hyvää huolta. Tuosta johtuen nyt kukkapöytä  ja yksi 3-taso joutaa kellarin täytteeksi, yksi Ikean kolmi-taso kukkajalka riittää nyt näille.

Usko nauttii lattiaan asti olevista ikkunoista! Tirppejä on hyvä vahtia. Verkon laitoin oven kalteriin ja sehän on kissalle kotoista kun Hertsikan terassilla oli sama verkko.


KS

12 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Muistan oman muuttoni ja kun sitä yksin teki... En ole vuosikymmeneen käynyt Turussa, mutta parin päivän päästä pitäisi sinne matkustaa. Mahdanko enää muistaakaan, missä on mitäkin?!

  VastaaPoista
 2. Niin, onnea uuteen kotiin!. On se melkoinen rääkki tuo muutto.
  Hyvin vauhdilla tuo asettautuminen näyttää/kuuluu alkaneen uusiin ympyröihin.

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin. Kivoja juttuja siellä näkyy olevan kuten nuo kahvittelut.

  VastaaPoista
 4. Oma tupa, oma lupa, lintukoto, oma pesä. Ihanat näkymät ikkunoistasi! 😍 Onnea uuteen kotiin ja kotikaupunkiin! 🥰 Löydät varmasti mukavaa tekemistä ja nähtävää ihan kotikulmiltasi - ja Turussa on mm.säännöllisesti julkisia neuletapaamisia lankaliikkeissä. 🧶 Iloa Turkuun tutustumiseen ja asettumiseen!
  Sari

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin. Kaunista on ja sinä ja Usko kotiudutte varmasti hyvin. Muutto on tosi raskas urakka.

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin! Eikö olekin ihanaa aloittaa ikään kuin uusi elämä, uudessa paikassa?

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen kotiin. Monessakin mielessä uuteen. Joko olet reissannut Förillä "täl pual jokkee"? Siellä taitaisi olla lähin kauppa, ellei bussia ota alle. Näillä keleillä on hyvä pitää Uskolle ovea auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tääl 'tois pual jokkee' on lähikauppa ihan lähellä, ekassa kuvassa linnan edessä näkyvässä talossa on Sale.

   Poista
  2. Kappas vain. Piti oikein kuuklata. Varmaan samassa alueen ekassa talossa, missä tuttu pariskunta hetken asui. Muuttivat nopeasti pois kun eivät halunneet elää keskellä rakennustyömaata.
   Forum Marinumista muuten pääsee Fölin vesibussilla Ruissaloon ja fillarin saa ottaa ilmaiseksi kyytiin. Kun sen Turkuun saat.

   Poista
 8. Kaikkea hyvää sinulle ja Uskolle ❤️

  VastaaPoista
 9. Onnea ja iloa sekä hyvää vointia uuteen kotiin! 😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.