perjantai 18. lokakuuta 2013

Huivi ja kämmekkäät

Taitaa tänäkin vuonna tulla SE lahjojen antamisen päivä;) Taralle tein neulehuivin ja tuollaiset kevyet kämmekkäät, ehkä ne on enempi kevätkäyttöön tai sormikkaiden päällä pidettävät koristukset.


Lankana on huivissä käytettyä LanaGrossaa ja ElleNor Strumpf & Sportgarn, joka on ostettu Annalta. Mallin Baby Fan Mitts löysin netin syövereistä Raverlyssä ilmaismalli.

Huivi on vanha tullu malli: Multnomah.
Lanka: LanaGrossa  Meilenweit Merino, sukkalanka
Puikko: 3.0 Addi-pyörö
Käytin melkein koko 100 gramman kerän, vähän jätin noihin kämmekkäisiin.

Ajattelin, että nuorineiti voisi käyttää sitä kaulassa tälleen kiedottuna. Tuohan ei kuitenkaan ole hartiahuivin kokoinen.
KS

15 kommenttia:

 1. Kauniit kämmekkäät ja kaunis huivi. Kohta niille onkin käyttöä.

  VastaaPoista
 2. Kaunis setti! Minä vasta viime talvena oikein kunnolla hoksasin laittaa kämmekkäät nahkasormikkaiden päälle enkä siitä tavasta enää luovu. Lämmittävät kummasti ja antavat vielä väriäkin. =)

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi ja kämmekkäät! Meneekö lahja Englantiin, jos oikein muista?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, muistisi pelaa hyvin. Englantiin on lahja menossa ja vielä jos sais tietää pojan, Finn, väritoiveen niin sillekin jotain pitäisi tehdä.

   Poista
 4. Kämmekkäät on aika näppärät. Lämpöisellä ilmalla vain kämmekkäät tai sormikkaiden kanssa kylmemmällä ilmalla. Itse käytän kämmekkäitä aika paljon. Samoin tuollaisia pieniä kolmiohuiveja käytän juuri tuolla lailla. Pysyvät hyvin paikallaan kun päät jää olkapäille takin alle. Hyviä juttuja olet neulonut.

  VastaaPoista
 5. Kämmekkäistä vaarikin tykkää, ovat kauniin väriset ja sopivat asusteena moneen tilanteeseen.

  VastaaPoista
 6. Multnomah on kyllä kiva malli, nätti huivi.

  VastaaPoista
 7. On kaunis hyvän mallinen huivi. Kämmekkäät ovat aivan ihanat.

  VastaaPoista
 8. Vitsit, kuinka hienoja lahjoja olet neulonut! Molemmat taas aivan supereita! Sulla taitaa kilistä puikot aamusta iltaan:) Sen verran tiheään tahtiin ilmestyy aina jotakin uutta. Terveisii, M-L ja Ossi-mäyris. ps toivottavasti Halin pepu on jo parantunut ja muutenkin kisu kondiksessa.

  VastaaPoista
 9. Kaunis setti.
  Niin kai se on hyvä jo alkaa miettimään niitä xlahjoja, se aika tulee niin yllättävän nopsaan.

  VastaaPoista
 10. Kiva setti! Varmaan nuori neiti on tyytyväinen.

  VastaaPoista
 11. Oih ja voih...koskahan mä saisin sen ekan keskeneräisen Multnomahin edes valmiiksi...jospa ens kesänä ;) Mä oon niin tumpelo sen ohjeen kanssa :( Noi kämmekkäät on kanssa kivat, mun suosikkikuvio niissä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.