keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Maisema- ja Hali-kuvia

Tänään oltiin Serkkulounaalla näin hulppeissa maisemissa, 12. kerros. Etualalla on Leppävaaran asema, kaupunki on Espoo.


Kattaus oli kaunis


ja ruoka, ah niin herrrrkullista! Alkukeitto tuoreesta maa-artisokasta koristeltuna parman kinkulla. Pääruoka: tilliliha! Ihan oikeasta juottovasikasta, jota oli löytynyt vasta kuudennesta kaupasta, ei ollut Hagiksen hallissakaan. Kyllä oli hyvää pitkästä aikaa. Jälkkärikakussa oli puolukkaa täytteenä ja kuorrutettu kinuskilla. KIITOS Anna-Liisa ja Jaakko!

Halille tarvii laittaa sitä pukamasalvaa peppuun eikä sitä saa nuolla. Dr. Oetkerin pakastepitsat on parhaita valmispitsoja ja tietysti multa löytyi sellainen pahvipakkaus. Siitä sain hyvä kaulurin, jota Hali joutuu pitämään vähän aikaa rasvan laittamisen jälkeen. Ja kun ajoitan rasvan laittamisen vessakäynnin ja pepun pesun jälkeen niin ei ole tarvetta heti nuoleskellakaan.

Näyttää kissankuva nauravan oikeinkin pirullisesti ja vahingoniloisesti ressukka Halille.
Halin verikoearvo on sitt sen verran korkea, S-Fruc 668 µmol/l, että pitää kysyä lääkäriltä lisätietoja. Perjantaina voin soittaa sille. Voi hemmetin hemmetti . . .
KS

10 kommenttia:

 1. Oi ja voi Hali, kauluri sekä pitsantuoksu pikku kirsussa, toivottavasti pian löytyy selvitys ja apu.
  Hulppeat maisemat siellä, tuoltahan näkyisi melkein entinen asuinpaikkani, Lintuvaara.

  VastaaPoista
 2. No, voi kurjuus sentään. Toivottavasti "diabetes" on vain tilapäinen ja menee ohi. Insuliinipiikitys ei olisi mukavaa, vaikka joskus pakollista. Onneksi Halilla on huolehtivainen emäntä.

  Onpas ollut herkulliset tarjoilut ja hulppeat näkymät. Juottovasikkaa en olekaan nähnyt vuosikymmeniin.

  VastaaPoista
 3. Voi Halia! Toivottavasti saatte Halille kunnon lääkkeet ja tilanne tasoittuu. Kattaus on aivan ihana.

  VastaaPoista
 4. Voi reppanaa! Ei kiva tuo kauluri, mutta parempi tötterö päässä ja peppu terveenä kuin jotain muuta. Mä oon menossa tänään tuonne Selloon joka ylimmäisessä kuvassa näkyy... Ihana kukkakoriste lautasella :)

  VastaaPoista
 5. Voi sitä Halia. Halit teille molemmille.

  VastaaPoista
 6. Voi Hali parkaa, tuommoinen pizzalaatikko päässä ei ole kiva olla. Toivottavasti lääkärin uutiset eivät ole pahoja. Paljon rapsutuksia Halille.

  VastaaPoista
 7. no voi hemmetti tosiaan. Mupella kans "yllärinä" korvatulehdus kun käytiin perusrokotuksissa. Nää jalostetut elukat ei terveinä pysy.

  VastaaPoista
 8. Komeat maisemat tuolta yläkerrokoksesta!
  Kaubamajan käsityöosasto on pieni mutta kyllä siellä on ainakin ennen ollut jonkun verran lankojakin. Joskus olen niitä katsellut, nyt oli niin kiire että en vilkaissutkaan. Dmc:m langat maksavat jotain 56 snt tokka..
  Enhän minä ennättänyt sinne Sadamarkettiin hahtuvaa ostamaan, niin viime tippaan jäi laivallemeno. Jos Tallinnan reissun yhteydessä käyt muutenkin siellä, niin voisitko ostaa, mutta sen vuoksi asioikseen ei sinne tartte lähteä, saan sitä kyllä sieltä sitten joskus aikanaan:)
  Halille terveyttä!

  VastaaPoista
 9. Juu, tuon hahtuvan ku meen. Arvasinkin, että et ehtinyt sitä käydä ostamassa. Kunhan nyt päätän milloin menen.

  VastaaPoista
 10. Höh, oli näköjänsä jäänyt yksi sun tekstis välistä lukematta. Toivottavasti ei tartte alkaan pistää insuliinia. Sekin on kyllä mahdollista - kissallekin. Hienot on ravintolasta maisemat ja jos ruokakin oli hyvää, niin sinnehän kannattaa mennä toistekin, M-L ja Ossi-mäyris.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.