En mä ruokabloggariksi rupea mutta ku aiemmin kerroin herkuista, jota nyt pitää tehdä ku kesällä jäivät väliin niin näytän nyt pari ruokakuvaakin.
Ihan ekaks just uunista tulleet Anna Laineen Vaniljaiset kauralastut. Ai, kuka Anna Laine? Outi Pakkasen romaanihahmo, tietysti ;) Mä tykkään Outin dekkareista ja onhan hän Stadin Friidu vm. 2010. Dekkareissa on aina herkullisia ruokahetkiä ja resepteistä on tehty kirjakin Porosta parmesaaniin.
Kun kerran Anna sanoo, että taikina on laitettava väljästi pellille niin mähän tottelin.
Ja kyllä nämä leviävätkin, yksi meni jo parempaan suuhun.
Näitä saa tänään maistaa toisen Annan luona neuletapaamisessa, VillaLankassa.
Kyllähän salaattia saaressakin syödään mutta kotona sen saa jääkaappiraikkaana. Paljon. Kylkiäisenä lohimedaljonki.
Maksaa kermakastikkeessa. Nami nami.
Kauniissa tuliaissuklaarasiassa oli näin kauniita konvehteja, yksi oli hauska jockey-lakin mallinen.
KS
Nam, nam, mitä herkkuja. Kauralastut on mun suosikkeja ja lohimedaljonki on herrrkullisen näköinen.
VastaaPoistaJa maksaa kerrrrmakastikkeessa, voi mitä herkkuja sulla on.
VastaaPoistaKiitos Kristiina! Todistettavasti kauralastut katosivat parempiin suihin, mutta lupaan viedä naapurin Samille pari aamukahvin kera nautittavaksi. Sami tarvii just nyt pientä piristystä elämään, ja vaniljaiset kauralastut auttavat ainakin hetkeksi.
VastaaPoistaMuutenkin kiitokset kivasta iltaseurasta neulomisen merkeissä!
Nam, nam, olipa hyviä kauralastuja, kiitos! Toi maksasoosi näyttää myös tosi hyvältä. Maksaa saa harvoin, kun muu perhe ei oikein ymmärrä sitä arvostaa... Olipa kiva nähdä eilen!
VastaaPoista