maanantai 30. kesäkuuta 2014

Taas sataa

"Sunnuntaina sataa aina" sanotaan laulussa ja täällä satoi koko päivän! Nyt maanantaina on vain superkosteata ja usvaista tai olisko tuo ihan sumua.
Lauantai olikin sitten kesän tähän astisita päivistä kaunein ja lämpöisin. Hyvä niin sillä Tintsu kävi täällä päiväretkellä. Oli siis niin kiva päivä että . .  Tännehän voi ja saa tulla ilman tuliaisia mutta Tintsu niitä toi yllinkyllin. Suklaata ja cocista, tietysti heh, ja kiva mittanauha VillaLankan valikoimista. Mustikkapiirakkaa, sämpylöitä. Ja herkkuruokaa: entrecotea grillattiin rantasomerikolla ja raikasta salaatia nautiittiin kera auringon. Halloumia oli alkupalaksi. Yhtään kuvaa en ottanut? ihmeellistä kun mulla kamera on aina käsillä. KIITOS Tintsu eväistä ja siitä, että tulit.

Mennäviikolla ostin Hagiksen hallista Black Agnus rotuisen entrecoten, joka painoi 302 grammaa. Ja oli hyvää pannulla paisettuna vaikk grillissä tulee ehdottomasti parempaa.

Tässä on kuva mun tikkaovankolkuttimesta, siitä aiemmin olleesta kuvasta ei ehkä toimintaperiaate selvinnyt. Se siis on kiinnitetty puuhun ja kun narusta vetää niin tikka hakkaa nokallaa ja siitä tulee oikein hyvä ja kuuluva ääni. Nuo nimikirjaimet toin aikoinaan espanjasta.

Sadepäivinä mun maisema on tällainen
Mulla on tuollainen muovi edessä ettei sade pieksi ihan sisälle asti. Siinä on hyvä istuksia niin ei tarvi ihan sisällä olla koko päivää, ruokaakin on kivempi laittaa ja kaasu palaa paremmin kun on tuulensuojaa.
KS

8 kommenttia:

 1. Mehevä biffi! Lurps! Mä en oo ehtinyt täällä käydä kuten en missään. Luin tuon sun edellisenkin postauksen nyt samalla. Ai kun oli hauska lukea sitä, tervoineen päivineen ;) Mulla alkoi tänään loma ja ens alkuun pitäis siivota kunnolla, pestä villoja ym. ym. Usko on kyllä mainio :)

  VastaaPoista
 2. Hieno tuo kolkuttimesi:) Ja aikamoinen pihvi!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kristiina kivasta päivästä. Oli niin kivaa, niin kuin aina sun kanssa. Saaressa se aika kuluu aivan huomaamatta, vaikka ei tekisi oikeen mitään. Ehdittiin vähän sentäs neuloa. Tuun kyllä uudelleen vielä tänä kesänä saareen. Menkää muutkin tytöt ihmeessä vierailulle.

  VastaaPoista
 4. Ei ole liiemmin helteet täällä riivanneet!
  Olen miettinyt uimakouluopeja, lastenleirejä, ym. kesätapahtumia, joita odotetaan lomalla tapahtuvaksi.
  Mahtipihvi, josta tuli katsoessa NÄLKÄ!

  VastaaPoista
 5. No mäpä näin kuvia Tintsun facesta. Kesäpäivä oli. Ihanat tarjoilut ja rauhallista, kaunista.

  VastaaPoista
 6. Sateet saisivat jo loppua!! Toisaalta on ollut oikein kivaa, ettei ole tarvinnut pihaa kastella jaon saanut keskittyä kässyihin ja muuhun mukavaan, mutta liika on liikaa...

  VastaaPoista
 7. Harmillisen vilpoista kesäsäätä on riittänyt ja varmaan siellä saaressa sekin korostuu enemmän kuin sisällä töissä. Vaan aina on parempaa luvassa, uskon näin!
  Uskolle kiss-kiss ja sulle iloiset terkut!

  VastaaPoista
 8. On siinä jo pihvillä kokoo. Tuo tikkakolkutin on hauska. Joku ovenkolkutin olisi meillekin aika kiva, kun ei olla saatu ovikelloa aikaiseksi. Terkkuja Ossilasta ja toivotaan sateettomampaa kesänjatkoa (pääsis maalaamaan), M-L ja Ossi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.