lauantai 19. heinäkuuta 2014

Päivä sumussa


Torstain ja perjantain vastaisena yönä ropisi kummallisesti, ikäänkuin sade mutta ei kuitenkaan. Aamulla oven avatessa sitten syy selvisi: sankka sumu. Hyvä että eteensä näki.
Sumupilvi pysyi saaren päällä koko päivän! Näin pitkäaikaista sumua ei kukaan muista. Olo alkoi olla aika ahdistunut kun mihinkään ei nähnyt, ääniä kuului mutta mistä. Illansuussa sitt taivas aukeni ja olikin oikein nätti ilta, kalliolla grillattiin herkkuiltapala Erjan kanssa. On se kiva seurassa nauttia merestä ja hyvästä ruuasta.

Aamulla kun heräsin niin valoa oli tosi vähän, sellaista hämärän hyssyä. Ah ja oih, mikä peikkometsä oli ilmestynyt yön aikana. Kamera piti heti ottaa käteen ja yömekossa hiiviskelin pitkin polkuja. Ihan ääneen huokailin ah ja oih, niin käsittämättömän ihmeellinen näky oli. Tässä jokunen kuvanäyte tunnelmasta sekä verkkojen ja seittien kauneudesta.
Seittejä

Männynoksat olivat kuin sokerihuurrettuja.

"Peikkometsä", siis hyviä peikkoja täällä varmaan asuu:)

Riippuverkkoja

Luonto ON ihmeellinen ja antaa uskomattomia kokemuksia sekä herättää erilaisia tunteita.
KS

12 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia. Keijukaiset ovat olleet yön aikana pyykillä ja on tainut olla oikein suurpyykki, kun noita ripustuksia on niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just hienosti keksit mistä oli kyse; keijukaisten pyykkipäivä! Kaunis vertaus, kiitos siitä.

   Poista
 2. Mitkä nähtävyydet sinulla siellä onkaan:) Usko se vaan on aina yhtä komistus.

  VastaaPoista
 3. Hienot kuvat ja niistä näkee miten paljon kaikenmaailman öttiäisiä ja hämähäkkejä sitä liikkuu ympäristössämme.

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia. Erityisesti nuo hämähäkkien seitit ovat mahtavan hienoja. Nyt pari vähäsen sumuttomampaa päivää tekee terää. Pari hellepäivää on vissiin luvassa, joten ihania saaripäiviä sulle ja Uskolle. Terveisii Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 5. Sinulla on upeat sumukuvat. Kyllä luonto voi olla kaunista mihin vuodenaikaan tahansa. Siellä saaressa taitaa olla vilpoisampaa kuin täällä kivikaupungissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ehdottomasti parempi olla kuin kuumassa stadissa. Vilpoista varjoa löytyy aina ja mun Suvikoijakin on silleen hyvässä paikassa, että aurinko ei suoraan paahda pihapiiriin. Merikin on uimalämmintä ja puhdasta, kiva siinä on vilvoitella.

   Poista
 6. Voi mitä kuvia! Siis todella oikeaan aikaan oot ollut liikenteessä :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita luontokuvia! Sumu on miusta jotenkin kaunista. Etenkin tykkään kesäöiden usvista.

  VastaaPoista
 8. Hienoja sumukuvia. Oikeesti sumu on tosi pelottava juttu. Viime viikon torstaina (olikohan sama päivä?) piti lähteä saaresta töihin ja jossain vaiheessa ei näkynyt rantaa missään vaikka venematka on tosi lyhyt (vähän yli kilometri). Kaikki ääneetkin häviää sumussa. Linnutkaan ei laula. Aavemaista... En yhtään ihmettele jos sumussa eksyy ja hätääntyy.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.