keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Huh huh, . . .

. . . kylläpä stadissa oli kuuma! Pari yötä olin kotona ja nukkuminen oli hikistä hommaa. Samoin pelkkä oleskelu kotona. Hiki virtasi oikein todella. Mä en saa läpivetoa ku kaikki kaksi avattavaa luukkua on samalla seinällä. Eikähän sitä vetoa olis tullutkaan ku ei tuuli käynyt. Kaupungilla oli sentään hieman vilpoisempaa, ja Postikadulla tuulikin kuten aina. Sellaista päivää ei ole ollut, ettei siinä tuulis. Sielläpäin kuljin kun kävin Musiikkitalolla ostamassa syksyn kausilipun. On taas mukava konserttisyksy tulossa. Kuvissa Reijo Hukkasen teos Laulupuut.

Hagiksen torilla nautiskelin kahvin ja lihapasteijan. pasteija oli oikein hyvä ja täytettä reilusti! Ehkä muistatte viime syksyisen pasteijan, jossa täytettä oli vain näytetty;) Siitähän tein reklamaation ja sain korvauksen.
Pikkusen on eroa täytteen määrässä;)

 Piipahdin myös VillaLankassa kuulemassa kuulumisia ja vähän ostoksiakin tein: Cocis-peltipurkki, pöllökorvikset ja klipsukiinnitin huiviin. Terveisiä kaikille VillaLanka tutuille!


Uskokin kärsii kuumuudesta, parvekkeellakin oli tosi kuuma ja kissa etsiytyi varjoisimpaan nurkkaan.

Täällä saaressa on mukavan vilpoista vaikka mittari hellelukemaa näyttääkin. Merituuli on leppoisa ja merivesi juuri sopivan virkistävää ja kirkasta. Päivä alkoi aamu-uinnilla, ja lounaskahvi on mukava juoda pienen pulahduksen jälkeen ja ehkäpä tämän kirjoituksen päätteeksi taas käyn pulikoimassa.
KS

4 kommenttia:

 1. Vaikka saa läpivedonkin ja ilmantuuletin pyörii muutamassakin huoneessa, tuskastuttavan kuumaa on siltikin! Yöt ovat ihan helvetillisiä, lakanat liimautuvat ihoon ja tyyny on ällöttävä kostea möykky.
  On se vaan ihanaa, jos näillä keleillä saa olla merituulten hellittävänä!
  Keleistä huolimatta koirat hakeutuvat pihan paahteisimpiin paikkoihin ottamaan aurinkoa, aina välillä vaihdetaan kylkeä, ettei tule rusketusraitoja...

  VastaaPoista
 2. No sulla on sitten kultturipläjäykset varmistettuna, kun on kausilippu taskussa. Hienoo. Tarttee ottaa yhteyttä oopperakaveriin, jos saataisiin jotain aikaiseksi. Yhdet liput on varattu jo oopperan kummitukseen syksyksi 2015. Halusimme takuuvarmasti jakkarat ja oopperakaverini osti ryhmälle liput, ainakin 20 paikkaa ja sorvaamme sen ryhmän kasaan sitten jälkikäteen:). Luulen, ettei tuota ongelmia. Minäkin otin heti 4 pilettiä.

  Ihanat noi pöllökorvikset. Todella kivat. Mulla on mennyt korvista reiät umpeen jo vuosia sitten, niin ei voi kaikkia ihania korviksia edes ajatella.

  Stadissa on kuuma. Tein tänään retken kaupunkiin kaverini kanssa ja totesimme, että kuuma on:)

  Toivottavasti saaressa on vielä ihanaa, koirat eivät kiusaa Uskoa ihan liikaa ja sit merivesi sais olla vielä lämpöstä, eiks vaan. Toivottavasti ukkoset eivät ole kiusanneet siellä saaressa. Meilläpäin jossain jyrisi pari tuntia sitten aivan kauheesti, mutta onneksi ei ukkonen tullut ihan tähän päälle.

  Terkkuja Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 3. Kuuma taitaa olla joka puolella. Onneksi on tuo järvi lähellä ja pulikoimaan pääsee aina halutessaan.

  VastaaPoista
 4. Lämmintä piisaa joo :( Vähempikin riittäis. Tassulla on sama asent ku Uskolla. Kyljellään makoilee tuossa terassilla, johon pikkuisen osuu tuulenvirettä...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.