keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Lontoon hevosia ja ostoksia

Tässä suurkaupungissa hevoset ovat jatkuvasti esillä. Niillä on leveät väylät Hyde Parkissa ja muualla kapeampia. Jopa omat liikennevalot, siis hevosenkuva punainen ja vihreä! Kuvissa on Horse Guard hevosvahdinvaihto, tai tämä oli päivän viimeinen ja hevoset poistuivat vartiosta.

Harrods tavaratalo oli siis niin hieno että . . . Kävin vain ruokaosastolla ja Harrods Shop' issa. Esimerkkinä kirjoitan tavaratalon esitteestä: Montblanc mustekynä kaikenlaisilla hienoilla koristuksilla hinta: 6,400 puntaa. Dennis Basso prinsessamekko tytölle, hinta: 3,700 puntaa. Että sillä tavalla. Heh, on siellä ihan tavallisiakin tavaroita suht tavalliseen hintaan. Joulukoristeet olivat jo vallanneet kokonaisen huoneen, kuten muissakin tavarataloissa.

Kirjaosastolta ostin itselleni kirjan The Knitting Book. Hauska tavara. Tämä on Cath Kidston -mallistoa ja kolahti silleen, että samaa kuosia ostin pussukoita ja jotain muuta pientä Shelfridgen CK-osastolta.
Se on siis peltirasia, jonka sisällä on langat ja puikot huivin neulomiseksi, sekä perusohjevihkonen ja huivin ohje.

Selfridges tavaratalon sisäänkäynnin päällä on outo patsas. Sen takana on joku kauniimpi mutta sitä ei nähnyt kunnolla. Sisäänmenossa oli vanhanaikainen pyöröovi. Talon paperikassi on keltainen kuin . . .;)
XXX
Tässä on mun ostoksia. Aika maltillisesti ostin ja vaan semmosta mitä oikeesti halusin ja tulee käytettyä, kuten Harrodsin ostoskassi kissa-koirakuvilla. Näyttää tuossa olevan myös Harrodsin Christmas Pudding. Beatles tavaraa ei ollut missään paitsi London Beatles Storessa, jonne tulimme sattumalta kun se on Baker Streetillä. Ostin mm. 1000:n palan palapelin Sergant Pepper -albumin kuvalla.

Se ainoa ostettu lankavyyhti, DK 100 g 225 m, 100% Bluefaced Leicester. I Knit or Dye, Killing Me Softly -näin lukee tuotelapussa. Hinta: 8 puntaa. Linkki I Knit.

Villan puolesta kampanjoidaan näkyvästi, "Live Naturally Choose Wool".Vielä yksi kirjoitus matkasta tulee, koettakaa kestää. Eihän oo pakko katsoa tai lukea.
KS

1 kommentti:

  1. Kiva kun jaksoit näin perusteellisen raportin kirjoittaa. Mulla jäi Harroldsista mieleeni 1.100 puntaa maksa wc-harja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.