keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Lontoossa kässäilemässä

Matka oli Ihana ja Tosi Kiva. Kaikkea tuli nähtyä ja aika kului nopsaan. Kuvia otin paljon, puolet karsin mutta vielä niitä jäi näytettäväksi.

Onneksi, isoksi onneksi, olin katsonut Lontoon kuvat läpi ja siirtänyt ne palvelimelle mistä niitä tänne laitan. Nimittäin joku saakelin pönttöpää on lähettänyt mulle tosi pahan pöpön: kaikki koneella oleva, siis kuvat, tiedostot yms., on gryptatty niin ettei niillä enää tee yhtikäs mitään! Mulla ei oo ulkoista kovalevyä tai muuta muistia mihin heti tallentaisin vaan kuvat oon silloin tällöin laittanut cd:lle mutta nyt en ollu vielä esim. kesän kuvia laittanut. Kaikki on mennyttä.

Mutta nyt Lontooseen:
Kässämessut oli vanhassa mikälie kartanolinna Aleksandra Palace. Tuubiasemalta bussi vei ovelle.

Oven päällä kaunis ikkuna


Ulkomailla messuilla on usein kaikenkansan tekemiä hörhötyksiä. Täällä oli neulotuista kukista tehty pergola.

Mun messuostokset on tosi vaatimattomat: yhdet puikot, jotka ei olleet edullisempia siellä kuin täälläkään, kissojen tukemiseksi kynä ja pinssi ja ilmaiseksi sain pipo-ohjeen.

Messuilla oli todella paljon tilkkutyöjuttuja, kankaita ja välineitä suorastaan pursui. Se taitaa olla maassa suosittu harrastus. Ristipistoja myös paljon. Näytteilleasettajan oli myös yksi suomalainen: Piiku .

Lankakauppojen osoitteet oli  muistissa ja parissa käytiin, yhden vyyhdin englantilaista lankaa ostin.
Nämä on kaupan maskotit, kiltisti luitaan tuossa järsivät. Sohvalle olis voinu istahtaa neulomaan viinilasillisen kera, sitä oli myynnissä juurikin neulojien rentouttavia hetkiä varten.

Loop on kahdessa kerroksessa. Camdenin kujilla oli antiikki- ja retromarkkinat. Mukavaa seutua.

Lähistöllä oli myös Maalaismarkkinat. Oi oi mitä herkkuja oli tarjolla. Bath Blue Cheese -juustoa toin kotiinkin.

Meitähän oli matkassa neljä mutt ei oltu kokoaikaa yhdessä vaan seikkailtiin omillamme tai pareittain omien mieltymysten mukaan.
Seuraavaksi sitten tavis turistikuvia kaupungilta, kunhan vähän tankkaan itseäni kahvilla, jota ei reissussa saanut kuin murukahvina tai pahvimukista lentokoneessa. Jäks.
KS

4 kommenttia:

 1. Kiva reissu oli, kiitos matkaseurasta. Mä ehdin eilen jo kehräämään ekan merinovilla-silkki topsin. Happy. Peltipurkeissa oli vähän lommuja, mut eiköhön ne oikene kun avataan.

  VastaaPoista
 2. Ah ja Voi, mukavia tunnelmakuvia! Tuolla I Knit London kaupassa olen ollut neuletapaamisessa, maskotteja ei silloin näkynyt, vain neulojia tosi paljon.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on MYSIGT!! Todella inspiroivan näköistä �� ja pienet Martin kaveritkin siellä ! t O ja M

  VastaaPoista
 4. Ihania bloggauksia Lontoosta. Tämän ekan ehdin lukemaan, palaan illalla muiden pariin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.