torstai 2. lokakuuta 2014

Ranneroikotin

Keväällä ostin Tallinnasta pöllökangasta, ihan vaan siksi kun se oli niin kivaa. Vihdoinkin otin ompelukoneen esille ja tein kaksi ranneroikotinta.

Ensin Susin toivomuksesta vähän syvemmän, ja itselle ihan normikokoisen.


KS

13 kommenttia:

 1. Tuosta kankaasta tehdyt roikottimet saavat hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
 2. Ihkua kangasta ja siitä niin käytännölliset ranneroikottimet! Minuakin nuo pöllöt ovat kiehtoneet viime aikoina ja niitä lenteleekin aika monessa paikassa. ;)

  VastaaPoista
 3. Kätevän näköiset. Haluaisin tehdä samantapaisen, mutta kun en vaan tajua missä järjestyksessä nuo saumat ommellaan. Onkohan siihen ohjetta missään.?

  VastaaPoista
 4. Taidankin tehdä tuolaisen itsellenikin. Siinä se sukankudin kulkee kivasti mukana. Riittääkö kääntämiseen yksi aukko vuorikankaan pohjassa?
  Kysyy Ukkolan Leena

  VastaaPoista
 5. Ompelu:
  Mä oon ommellu tuon pussiosan päällisen ja vuorin kummankin ekaks erikseen. Sitt laittanut vuorin sisälle ja sitt vasta ommellut päältäpäin ns. sankaosista päällisen ja vuorin yhteen. Ei siis ole jätetty kääntämisaukkoa tms.
  Ai että on vaikea selittää kirjoittamalla mutta . . .

  VastaaPoista
 6. Onpa tosi kivoja pussukoita. Pöllöt ovat viisaita ja noista tulee hirmu hyvälle tuulelle. Terkut Ossilasta, M-L ja Ossi. Viksulle kisuliinille rapsutuksii! Vai rapsutetaanko kissoja, tykkääkö ne vain paujailuista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, rapsutettu on. Usko ainakin tykkää rapsutuksista enemmän kuin paijaamisesta. Uskoa saakin rapsuttaa ihan kunnolla, ja mahan puoleltakin, siitä se erityisesti tykkää. Monet kissat ei anna ollenkaan koskea mahapuolelle.

   Poista
 7. no on aina niin kivoja ja käytännöllisiä.

  VastaaPoista
 8. Nuo ranneroikottimet ovat kivoja ja tarpeellisia.

  VastaaPoista
 9. Herttaisia roikottimia, kauniimpia kuin mun kirkas muovipussi, heh!

  Öljysäiliö olisi kokemisen, näkemisen arvoinen juttu. Kerran näin mallikuvia, jotka oli siellä otettuja. Paikasta en saanut silloin selvää ja kummastelin.

  VastaaPoista
 10. Joskus vain pöllöt ovat suloisia :) nämä kuvat ovat juuri niitä suloisia pöllöjä

  VastaaPoista
 11. Ou jee, sitä tuli suloinen! Kiitos jo etukäteen! Aivan mahtavia matkakertomuksia ja kuvia kässämatkasta! Kommentoin siitä nyt tähän samaan kun en jaksa enempää istua koneella...jospa saisin oman blogin päivitettyä lähipäivinä...en oo ehtinyt päivittää enkä kenenkään blogeissa käydä vierailulla kuin nyt. Ja sun blogissa riittikin lukemista sen verran paljon, että en jaksa muiden blogeja tällä erää kahlata kun nukkumaankin pitäisi mennä...kiva kun teidän reissu oli onnistunut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.