sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Iso naapurin kissa

Naapuriteltan Narri tuli saareen. Sunnuntaiaamuna klo 06.19 näkymä oli tämä


Uskoa ainakin kaksi kertaa suurempi Narri, norjalainen metsäkissa,  on päässyt irti ja tullut Uskon reviirille. Narri lähti laiskasti hypellen pois kun tulin paikalle. Usko tärisi ja sähisi häntä paksuna ja heittäytyi selälleen kun yritin ottaa sen syliin.
Mitä tästä saarielämästä tulee kun supikoirat pyörii jaloissa ja kissatappelun uhka on ilmassa?

Syksyllä 2012 Narri oli saaressa joitakin viikkoja ilman isäntää ja silloin se oli todella laihassa kunnossa.

Nyt oon mantereella sadetta pitelemässä, heh heh. Jospa tiistaiaamuna aurinko paistaisi oikein kauniisti niin voisin ehkä ajatella herääväni aikaisin ja menisin Hagiksen torille aamukahville ja uusia perunoita ostamaan.
KS

8 kommenttia:

 1. Voi Usko parkaa, koki elämänsä järkytyksen. Onneksi ehdit paikalle ennenkuin äityi kunnon tappeluksi.

  VastaaPoista
 2. Voi kurjuus, että tuolla tavalla pelottelee Uskoa:(

  VastaaPoista
 3. Onpa se iso; onneksi tappelulta vältyttiin.

  VastaaPoista
 4. Uskohan jäisi alakynteen koska on kytkettynä eikä pääse pakoon tai ajamaan tunkeilijaa pois. Yöt Usko on sisällä, noin viiden aikaan se herää ja haluaa ulos.

  VastaaPoista
 5. Voi Uskoa,kun pientä pelotti tommonen iso köriläs. Kyllä nyt niin kurjat ilmat on. Joka päivä kylmä ja kylmä kova tuuli ja kyllä meillä varmaan joka päivä on satanutkin. Kesä menee kesää odotellessa.

  VastaaPoista
 6. Voi sun Usko-ressua. Ihan hirmuisesti on koossa eroa noilla kissoilla. Pikkuisen taitaisi olla sun kissasi turpiinottavana osapuolena. Kyllä pitäisi tuon kissan omistajan olla vähäsen tarkempana. Vaan eipä taida olla kovin fiksu, jos kissansa jätti sinne luonnon armoille viime kesänä. Tietty voin kuvitella, että jos ei kissa anna kiinni, niin onhan se vaikea kiinniotettava. Silti en voi ymmärtää tipan vertaa ihmistä joka tuolla lailla jättää kissansa. Ei ansaitsisi omistaja mitään eläintä itselleen. No Uskolle joka tapauksessa virtuaalisia paijauksia ja terkut täältä Ossilasta. Kyllä on tänään vaihtelevaa säätä. Sataa, ei sada, sataa, sataa hurjasti jne.

  VastaaPoista
 7. Ei se koosta kii oo... Meitin kahdeksankiloinen (norski)Tassu on aina ihan helisemässä pikkuisten tyttökissojen kanssa. Turpiin tulee aina eikä oo merkitystä sillä kumpi on kii. Tsemppiä Uskolle naapurin kanssa!

  VastaaPoista
 8. Nyt on Narri-kissa hyvin pysynyt kiinni ja omalla reviirillään. Ja se matkustaa kaupunkiin silloin kun isäntäkin menee, eli ei jää tänne yksin olemaan. On isäntä opikseen ottanut.
  Vielä kun saisi koirat kuriin, siis kytketyiksi niin jo olis hienoa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.