torstai 25. kesäkuuta 2015

Sekalaisia kuvia ja asioita

Tosi sakeita sumuja on ollut niin en oo viitsinyt tietsikaa avata ettei tulis kosteusvaurioita;) Juhannus oli ja meni kuin mikä tahansa päivä ja aika. En käynyt kokollakaan. Herkkuruokaa tein itselleni ja palanpainikkeeksi join alkoholittoman siiderin. Alkon mainos "alkoholiton turkoosi-linja" tjsp oli sattunut silmiin ja uteliaisuuttani kävin Alkossa katsomassa mitä on tarjolla. Ostin sidukan ja pienen kuoharin, joka vielä on maistamatta.

Tänne tultiin uusi kärry lastattuna. Hyvin mahduin metron hisseihin ja kiva oli kärryjä työnnellä. Katseitakin keräsin. Usko ei maukunut kärrykyydissä, eli hyvin meni.


Eka kertaa oltiin "ison" laivan kyydissä. Tänne kulkee nyt Marival II joka on yhtiön ns. ravintolalaiva.

Kaikenlaiset kukat alkaa kukkia, juhannusruusu on tosi myöhässä kun on vieläkin vasta nupuilla.


Sateet ja tuulet pitävät ihmisen ja kissan teltassa, tunnelma on kohdillaan.


Jos/kun ei sada, voi grillata kaikkea hyvää ja herkullista: nyytissä on paprikaa, sipulia ja herkkusieniä. Bataattiviipaleet kypsyvät nopsaan ja ovat maukkaita.


Tänään saaressa kävi nokikolari. Sellainen on aina kiva nähdä: vanha uskomus kertoo että nokikolarin näkeminen tuo hyvää onnea. Noh, ainakin saunassa helpottaa kun toisen vesipadan hormin tukos tuli avattua, saadaan taas riittävästi lämmintä vettä.

Mukavia kesäkuun lopun päiviä kaikille, ja toivotaan heinäkuulle hieman lämpöisempiä päiviä:)
KS

4 kommenttia:

 1. Ruoka näytti niin herkulliselta, että tuli ihan nälkä :)

  VastaaPoista
 2. Koleat,sateiset ilmat ovat olleet koko Suomessa tänä kesänä. Toivotaan, että heinäkuussa 😃
  Hyviä, lämpöisiä kesäpäiviä sinulle sinne saareen!

  VastaaPoista
 3. Hienosti pelittää sun uudet kärryt! Bataatti on kyllä niin suussa sulavaa että, täytyis itekin grillata sitä huomenna hyvässä seurassa ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.