keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Neulenyyttärit

Katjulla oli perinteiset kesäneulenyyttärit, joihin tällä kerralla pääsin osallistumaan. Yleensä olen ollut mukana vain loppukesän nyyttäreillä. Kivasti tarjoilut on erilaisia vuodenajasta riippuen, nyt oli jo kovin kesäistä, mansikkakakku Netan valmistujaisen kunniaksi ja Pöllökakku koska pöllöt pesii ja poikaset taitaa jo kuoriutuakin. Vesimelonia, jota lapsuudessani mummo toi vasta elokuussa Roban hallista ja sen nimi oli silloin arbuusi. Meitä taisi olla 9 herkuttelijaa;)
Herkut oli katettu keittiöön mutta kaunista kesäiltaa istuttiin terassilla jonka osittainen kate suojasi meitä ja neuleita pieneltä saderipsaukselta. Ilmassa tuoksui vastaleikattu nurmi, puunpolton savu (takka tms.) ja sateen raikasta kesäilma.


Katjun taatusti herkulliset sämpylät, jo näiden takia kannattaa kesteille osallistua.KIITOS KATJU kivasta illasta!

Syömiseltä ehdittiin hieman neuloa ja virkatakin. Mulla valmistui kaulareunus kesävillatakkiin. Tintin Tyynen patalappuja oli parillakin koukulla.
Mari neuloi vasta Snurren kurssilla opittua linen sticth -kaulaliinaa. Katjukin on kurssin käynyt.Tintti ja patalappu

Virkkauksen lomassa Tintti kerkesi selvittämään Anun sotkuun menneen langan.


Anulle pusero tulossa


Tyhjin käsin en lähtenyt kotiin: sain Outilta kangaspalana. Siitä olikin näin myrskypäivänä kiva ommella kesätyynynpäällinen. Kiitos Outi.

KS

5 kommenttia:

 1. Hieno tyyny valmistui nopeasti. Ole hyvä! Kiitos seurasta!

  VastaaPoista
 2. No jopas on rouvilla ollut herkut! Ihanan kesäinen tyynyliina. Puna-apila on melkein mun lempikukka, jos ei ole pioneja tarjolla.

  VastaaPoista
 3. Ihana kattaus, tuon suklaakakun reseptin kun jostain saisi?! Kaunis on tyynysi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaakakun resepti on Outin suuri salaisuus, sitä ei paljasteta, kysytty on.
   Piparkakku reseptin hän paljasti niin ei tarvitse enää piparitalkoita pitää ku voidaan itse tehdä "Outin herkkupiparit".

   Poista

Kiitos kommentistasi.