maanantai 8. kesäkuuta 2015

Stadissa ja saaressa

Loppuviikko stadissa meni siellä sun täällä. Ostin kahdet kesäkengät Derbystä ja ehkä siniset kaipaavat uudet sukatkin, joten naapurista Vihreästä Vyyhdistä ostin sukkalankakerän.

x x x

Mulla on jo pari talvea vanhat Hopealangat olleet kesänkin parvekkeella, ne voi hyvin vaikka eivät kasvakaan, pysyvät pienellä kastelulla sopivan nahkeina etteivät kuivu korpuiksi. Tänä keväänä laitoin ne isompaan ruukkuun ja nakkelin ohransiemeniä sekaan. Sehän kasvoi hyvin ja Usko tykkäs sitä syödä.
Vaan nytpä se keksi, että ruukussahan voi makoilla kuin heinikossa ikään ja samalla napsia makupalaa. Sanomattakin on selvää, että Hopealangat eivät tästä käsittelystä tykänneet.

x x x

Saareen lähtiessä otin pari kuvaa satamasta. Kalkkihiekantorilla on parkkipaikka  saaressa kävijöitä varten. Veneen kipparilta saa pysäköintilapun autoon näkyville laitettavaksi. "Vanhan laivurin" (Cardinal Marine) sivulla on Google karttalinkki, että löydät paikalle, ja tietysti aikataulu. Liiikennettä hoitaa Suomen Saaristokuljetus. Kaikenlaista tietoa saaresta löytyy Liikuntaviraston sivulta 

x x x

Kevät ja alkukesä on olleet poikkeuksellisen tuuliset ja jopa myrskyjä on ollut. Nämä kuvat ovat maanantailta, jolloinka tuuli jälleen kerran koko päivän. Kyllä jo korvissakin kohisee.

KS

4 kommenttia:

 1. Hienoja saarikuvia, kuin tauluja :)

  VastaaPoista
 2. Sais jo tuulet loppua. Ihanat noi rantakalliot. Kiitos parkkipaikka yms. ohjeista.

  VastaaPoista
 3. Nokkela kissa!! :oD
  Kuka kaipaa hopealankaa, onnellinen kissa takaa onnellisen emännän! ;o)

  VastaaPoista
 4. Siistit kesäpopot. Kauniita saarikuvia. Mites tuo Usko noin ryttäsi sun kasvit? Ei taida enää tuolta nousta:( Aika lituskaiseksi menivät. Terkut Ossilasta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.