tiistai 16. kesäkuuta 2015

OstoksillaHagiksen torikahvilassa oli kiva pitkästä aikaa syödä aamiaiseksi riisipuuroa, nam. Kukkaloisto on parhaimmillaan. Olisin voinu ostaa vaikka minkälaisia mutta ei partsille kannata laittaa kun hoito on retuperäistä paljon poissaolon takia. Ostin uusia perunoita, tietysti Timoa, pienen pienen kukkakaalin ja salaatinkerän sekä savulohta. Näistä aineista tulee salaatti, vähän eilistä avomaankurkkua ja tomaattia sekaan.


Hallissa näin Sateenvarjonekkuja! Tällaisia oli silloin ku mä olin skidi ja nää oli tosi hienoja. Sekatavarakaupasta saattoi joskus ostaa kun oli saanu 10 tai peräti 15 penniä jätepaperikeräyksestä.


Kun kaverillakin on niin mäkin halusin:


Suomeksi: Hieno Värityskirja Aikuisille! Joo, tää on nyt viimeisin villitys. Värityskirjoja oli aika monta, ja ihan omalla pöydällään. Myyjä kertoi, että näitä menee paljon ja varmasti taas kohta loppuvat. Positiivista oli, että joukossa oli myös kotimaista tuotantoa. Artikkeli Hesarissa: klik, Positiivarit: klik.
Värikynätkin piti ostaa kun vanhat on vähän kulahtaneet, eihän sellaisilla voi  . . . . Tämä saattaa olla kivakin puuha, aina ei tarvi neuloa.

Eilen lohkesi hammas/paikka, tänään se maksoi 200 euroa!  Kääks, syöminen on kallista.

HUOM: Jos/kun olet tulossa Kaunissaareen niin tarkista netistä tai puhelimella - suora numero yhteysveneelle on 040 554 1847 -   kulkeeko laiva. Tänään on peruttu sekä aamu- että iltavuoro. Onhan lounas- ja iltaristeilyt rahakkaampia keikkkoja kuin retkeilijöiden kuljettaminen;)

KS

9 kommenttia:

 1. Voitin juuri värikynät arpajaisissa, joten pitäisiköhän hankkia värityskirja.
  Väritänkö itse vai annanko lahjaksi? Uusi lahjaidea!

  VastaaPoista
 2. Samoilla hoodeilla ollaan oltu! Katselin torin kukkaloistoa kuudennesta kerroksesta. Kaunissaaren reissu jä nyt sitten ihan johonkin toiseen viikkoon, huomiseksi keksittiin muuta, varmempaa menoa.

  VastaaPoista
 3. Meillä on isäntä hurahtanut noihin aikuisten värityskirjoihin, tilailee niitä netistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jukra, siis miehetkin, miksei. On tää jännää ku tälleen leviää uutuudet suit sait sukkelaan.

   Poista
 4. Nyt minäkin muistan nuo sateenvarjonekut, kerättiin eri värisiä varsia, joita sitten vaihdeltiin kavereitten kanssa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpäs tehtiinkin, muistelin että jotain säpinää tikkujen kanssa oli mutt ei vielä tullut mieleen, kiitos ku palautit tän asian.
   Mä arvasin että ku laitan nekut tänne niin joku muistaa ne, samanikäisä porukkaa on lukijoissakiin.
   Pienistä se ilo aikoinaan tuli, ja pienet asiat oli tärkeitä.

   Poista
 5. Värityskirja olisikin hyvä lahjaidea muutamalle kaverille :)

  VastaaPoista
 6. Parhaita oli nuo tavalliset nekut voipaperissa, ainaskin mun mielestä.

  VastaaPoista
 7. Kylä toi kesäkukkien loisto on ihanaa. Mulla on pari purkkii, kun sain vierailevilta kavereilta. Oon aika surkimus laittaan kukkasii, vaikka ovatkin ihan mielettömän kauniita.

  Meillä on timoa kasvamassa sellainen 10 neliömetrii. Aidattiinkin se pieni kaistale, ettei pupu käy syömässä varsia. Tänä vuonna meillä on hitsisti rusakoitakin. Mukavia Saari-kelejä ja terkut Ossilasta, M-L.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.