lauantai 18. kesäkuuta 2016

Ilta-KIP Järvenpäässä


Järvenpään ihana Neulekahvila Lentävä Lapanen tempaisi taas: ei ollutkaan KIP-päivää vaan perjantaina KIP-Iltaneulontasessio. KIITOS kauppiaille kivasta illasta.

 

Liput on ostettu, jotain häikkää kyllä oli kun yksi lipuke puuttui. Eikä ihan Jäämerelle asti menty;)


 

Jäkessä saa fillarin 8 eurolla päiväksi käyttöönsä.

 

Tunnelma sisällä oli tiivis ja Lämmin. Välillä joku istuikin ulkona, omia tuoleja oli kiitettävästi mukana. Yhteiskuvaan kaikki kipaisivat kadulle. Naapuriraflojen terasseilta kannustettiin ja toisaalta ihmeteltiin mistä nämä kaikki naiset, ja yksi mies, tupsahtivat.

 
 
 
 
Neulojat Espoosta, Stadista ja Raumalta.

Prymiltä tulee marraskuussa ihan uudenlaiset Ergonomics-puikot, niitä oli kokeiltavana. En tykännyt.
Tästä KLIKS niin näet ihmeelliset pallopäisest puikot.

Jäkeläiset ovat jo monta vuotta kaunistaneet kaupunkinsa ruminta kohtaa erilaisin keinoin. Nyt on vuorossa kukka-asetelmin somistetut tuolit.

 
 
 

Tämän viikon ajalta on tosi paljon kuvia ja jotain kertomustakin syntynyt. Tänään lauantaina oli vaihteeksi kotona pyjamapäivä koska satoi, satoi ja satoi, ja tuuli. Sambakulkue oli tarkoitus mennä katsomaan mutta jätin sitt väliin. Pitkästä aikaa makoilin sängyssä ja luin kirjan. Välillä Usko kävi maukuen tarkistamassa etten vallan nukkunut.
KS

7 kommenttia:

 1. Kiva ilta kivassa seurassa! Taas olet ikuistanut lämpimän tunnelman hyvin tilannekuvin. Kukkatuolit jäi multa lähemmin tarkastelematta, sun kuvista vasta ymmärsin, että kukat oli noin upotettu, hyvä idea! Kotimatkalla kastuin täysin, no ei se haitannut, kun pääsi lämpimään suihkuun. Ihmeellistä tää neuleitten koukuttava voima, yhdistää langat ja ystävät. Nähdäänhän taas samoissa kutimissa, toivoo Liisa, managerinansa Murukissa

  VastaaPoista
 2. Kivoja tunnelmakuvia taasen! Sulla on viime aikoina ollut niin paljon reissuja ja tapahtumia, et varmaan on välillä ihan hyvä viettää pyjamapäivää kotosalla.

  VastaaPoista
 3. Mä en jaksanut lähtee kun tuli ennakkotieto et väkeä on noin paljon. Perobassa oli rauhallisempaa. Pyjama päivä tekee välillä hyvää.

  VastaaPoista
 4. Aivan mukava idea tuo kukkaset tuoleissa :)

  VastaaPoista
 5. Lentävällä Lapasella on hauskoja tapahtumia! Teitä on ollut todella paljon paikalla. Hauskoja nuo kukkatuolit. Hyvä se on välillä pitää lepopäivä, niin jaksat taas kiertää kivoissa paikoissa ja pitää niistä meille esittelyn! : ) Näitä lukiessa voi sitten itse lepäillä enemmän.

  VastaaPoista
 6. Kiitokset vierailusta Retuperän blogissa :) Hienoja kuvia sinulla. Kyllä oli hauska ilta Lapasessa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.