torstai 9. kesäkuuta 2016

Stadilla ja Espoon puolella


 Pala vanhan makasiinin seinää ja Sanomatalo

Keskiviikkona oli Kansalaistorilla K50-Festarit. Teltoissa oli esillä kaikenlaista ikääntyville henkilöille tarpeellista tietoa. Ja paljon ilmaistavaraa oli jaossa.


Muutama 'keskiviikko-neuloja' puikotteli Sanomatalossa. On muuten hyvä paikka tapaamiselle. Kahvila on auki 19.00 asti, sen jälkeen voi vielä siirtyä Sanomatalon puoleisille pöytiin, niissä saa olla 20.00 asti.


Neuletapaamisista tuli mieleen, että Ogelin Lankamaailmassa on taas kesällä "omatoimiset tapaamiset" eli kauppa ei järjestä kahvitarjoilua, ei henkilökunnan palveluita - siis mitään opetussessioita tms. Neulojat pitävät itse huolen, että paikka jää siistiksi yms. Päivät ovat: 11.6./ 2.7./ 16.7./ 30.7./ 13.8./ 27.8.

XXX

Torstaina oli taas meidän ns. serkkutapaaminen Leppävaarassa. Ruoka oli hyvää  ja jälkkärikakut erinomaisia ja kermakakku kooltaankin mahtava. Toinen kakku on marenkia gluteenittomalle.


Pöytä on aina kauniisti katettu. Paljon vanhaa Arabiaa oli tälläkin kerralla käytössä. Kukkamaljakossa on herkkä ja erikoinen Kurkuma.

 
Anna-Liisa: KIITOS ruuasta ja seurasta ja kaikesta.
KS


6 kommenttia:

 1. Tuolla K50 tapahtumassa olisi ollut kiva käydä, mutta oli muuta sovittua. Ihana tuo kakku! Minua ei haittaisi yhtään, jos joku joskus heittäisi tuollaisen päin näköä! Olisin vain suu auki.

  VastaaPoista
 2. Onpas ollut ihana tapahtuma, Ihana myös tuo kukkanen ja kakku

  VastaaPoista
 3. Tuonne "aikuisten" tapahtumaan olin vähän ajatellut mennä, mutta hammasjuttu esti.

  Herrrkulliset serkkutapaamistarjoomukset on teillä ollut.

  VastaaPoista
 4. Kiva teema K50 :) Vaikka mulla ei siis olis ollut sinne asiaa ;) Kiva serkkutapaaminen ja todella herkullisen näköiset kakut!

  VastaaPoista
 5. Nam, oikein kermakakkua en ole saanut pitkään aikaan! Kiva oli taas lukea juttujasi. Sadeilma niin raskii mökilläkin olla koneella! Olisi kyllä kiva tulla tapamisiin syksyllä, katsomaan tuttuja pitkästä aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy muistaa sulle ilmineerata milloin on syksyllä sopiva tapaaminen, tai siis laittaa sulle lista.

   Poista

Kiitos kommentistasi.