maanantai 19. kesäkuuta 2017

Kissankäpäläsukat


Snadi neulemiitissä viikko sitten ostin Lanitium ex machina Nean värjäämän langan Basic Sock, ja väriä miettiessä tuli esiin kesäinen kukka Kissankäpälä. Siispä nämä ovat kissankäpäläsukat. Ensin meinasin neuloa kissantassu-pitsineuletta mutta en sitt kuitenkaan halunnut näihin reikiä, koska tod.näk. käytän näitä myös metsässä ulkoillessa.

Pohjepituiset. Lankaa jäi 12 g, joten yli pohkeen paksuimman kohdan lanka ei olis riittänyt, tämä on nyt just sopiva mitta.


Nää on neulottu varpaista-varteen ja tämä kantapää on aina just mun jalkaan sopiva.


Varsi on Spiral Rib-neuletta, kivan näköinen, helppo, joustava.


Sukat neulottu 2.75 HiyaHiya sukkapuikoilla mutta päättely 3.5 mm puikoilla i-cord. 


Kissankäpäliä  Kaunokaisia oli vielä yhdessä ruukussa Puutarhanikkareiden Herttoniemen myymälässä Kiitos kuvausrekvisiitasta:) Huomatkaa myös saman sävyiset lemmikit.


Kissa, kissa, kissa . . . laitan kuvan kissastakin. Tämä Ei ole mun Usko vaan Villen 16-vuotias ikäneito Emppu Epeli <3 Käyn hoitamassa häntä kun isäntä on matkoilla. Ihana kissa ja niin kauniit kasvot. Vanhus jaksaa vielä leikkiäkin.


KS

8 kommenttia:

  1. Kauniit kissankäpäläsukat :) Onpa Villella suloinen kämppäkaveri.

    VastaaPoista
  2. Voihan kissankäpälä kuinka kauniit sukat ja kukat. :)

    VastaaPoista
  3. Kauniit sukat ja suloinen väri! Tuo kukka taitaa kyllä olla bellis eli kaunokainen, kissankäpälässä on melkein pelkästään niitä mykeröitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpäs onkin, kiitos. Jotenkin vaan oli mielessä kaunis vaaleanpunainen väri ja kissankäpälä. Niitä ei luonnossa kovin hyvin löydä niinpä menin puutarhalle jossa olin näitä nähnyt, nimeä en edes katsonut purkin kyljestä.

      Poista
  4. Suloisen vaaleanpunainen päivitys.
    Kauniit sukat.

    VastaaPoista
  5. On nuo sukatkin varsinaiset kaunokaiset.

    VastaaPoista
  6. Ihanat sukat ja tuo neulos on mukavan näköistä.
    Kissat ovat kivoja , mutta itse olen valitettavasti niille allerginen.Kyllähän tytär on monta kertaa sanonut tuovansa Wäinö kissan mulle vähäksi aikaa.Saisin kuulemma siedätyshoitoa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.