perjantai 4. toukokuuta 2018

Marled Mania Sweater - villapusero


Jeee! Se on valmis! Ja siitä tuli tosi kiva, olen oikein tyytyväinen. Ihan hyvin sujui kaksinkertaisella langalla neulominenkin, sitä vähän pelkäsin että jos on kovinkn hankalaa.

Langat ovat pääasiassa Lanitium Ex Machinaa, tätä varten ostetuista 6:sta vyyhdistä 460 g, LEM jämiä ja muita sekalaisia jämiä yht. 130 g ja Alize sukkalankaa 30 g eli yhteensä pusero painaa 620 grammaa.


Ensin ostin 5 vyyhtiä mutta vielä yhden värin ostin lisää kun jämät alkoi loppumaan. Vaalea LEM'in Perla-väri loppui niin Alizella korvasin sen. Lanitiumin värit on aina vaan kauniita ja just mun makuun.
Ulkona otetuissa kuvissa on värit vähän sinnepäin mutta sisällä otetuissa selfieissä värit on mitä on. Jospa joku päivä saisin paremmat kuvat, näin hyvästä neuleesta ois kiva olla hyvät kuvatkin.Langat: kerrottu yllä
Puikko: 5.0 vartalo-osa, hiha ja alaresori 4.0
Malli: Stephen West, Marled Mania Sweater

Tein ohjeen mukaan koon L, just passeli kuten mallitilkun mukaan piti tullakin.  Mallissa on hihat neulottu pitkiksi peukaloaukolla. Tässä kohdassa en tehnyt ohjeen mukaan vaan ihan normipituiset hihat. Päättely i-cordilla kuten ohjeessa. 
Tein ekan kerran saksalaisen lyhennetyn kerroksen ja sehän olikin helppo ja hyvä. Eiköhän sitä tule jatkossakin käytettyä.
Kaarrokkeesta tuli oikein hyvä, takana on siis enemmän korkeutta ja istuu hyvin. Jos vielä villiksen teen niin tätä voisi soveltaa.
Pituutta puserolla on enemmän, tämä kun on niin lämmin että tulee ulkoilukäyttöön jolloinka pituutta pitää olla pepun yli lämmittävästi.
Miks tää kuvaaminen on näin hankalaa?


Tätä voi käyttää myös toisinpäin, siis se 'oikeasti' oikea puoli päällä mutta näin aion pitää kuin se on tehty pidettäväksi.

Vähiin menivät Perla ja Chill värit:)

KS

9 kommenttia:

 1. Tuo pusero on ihana, kivan näköin tuo kaaroke!

  VastaaPoista
 2. Ompa erikoisen näköinen mutta kiva malli. Istuu varmasti tosi hyvin päällä.

  VastaaPoista
 3. Tämä on tosi kiva malli! Kauniit värit puserossasi. Ihana olis tuollainen itsekin tehdä, mutta oon nykyään niin herkkä kutiamaan että kuumentuisin liikaa koska alla pitäisi olla kaulaan asti oleva paita.
  Hyää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana pusero! Niin kauniit värit! On siinä ollut melkoinen homma..olet taitava♥ Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva malli. Jämien hukkaaminen neuleeseen tuo särmää neuleen pintaan.

  VastaaPoista
 6. Kyllä pikkusisko osaa! tulee varmaan hyvään käyttöön
  retkillä makuupussin sisällä lämmittämässä uskoo
  Maija systeri Espanjan lämmössä.

  VastaaPoista
 7. Nopeasti valmistui pusero jälleen puikoillasi. Ensimmäisestä kuvasta katsoin ensin että on jokin koiran pusero. Kuvakulma hämäsi. Kivan näköinen päällä, nurjaa "oikeaa" puolta et kuitenkaan vilauttanut olisi ollut kiva nähdä miltä näyttää puolelta myös.
  Mahtaakohan pääkaupunkiseudulla olla mitään käsityöaiheista tai muuta kivaa tapahtumaa ensiviikon lauantaina. Tyttäreni on siellä oman harrastuksensa puitteissa tuolloin ja ostin samalla itsellenikin matkaliput päivän reissua varten. Nyt suunnittelen itselleni päiväksi ohjelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KÄsityötapaamista ei taida olla, kukaan ei tiennyt keltä kysyin. Monethan kyllä FB:ssa näistä kertovat (en tiedä ku en ole). Lankamaailman lankapaljous on aina kaunista katseltavaa.
   Kansallismuseossa on Barbiet esillä. Päivälehden museossa on aina jotain mielenkiintoista. Kyllähän paljon kivaa on mutta mikä kiinnostaa? Ihan vaan kävely vanhassa Eirassa on elämys sekin.

   Poista
  2. Laitoin sinulle sähköpostia.

   Poista

Kiitos kommentistasi.