keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Lankoja Tallinnasta

Maanantaina 25.3. oltiin Lilan kanssa Tallinnassa. Siellä oli kevät aavistuksen pidemmällä kuin täällä, ihan keväinen päivä ja lämmin. Paljon harmaalokkeja kirkumassa kevättä. Kyllä se sieltä tännekin varmasti tulee, siis sekä kevät että muuttolinnut.
Vaikka maissaoloaikaa oli nyt tunti enemmän kuin viimeksi käydessäni niin eipä sitä yhtään liikaa ollut, niin nopsaan aika kului. Noh, saatiin kulkea rauhallisesti eikä Karnaluksissakaan tarvinnut kiirehtiä. Leivoskahveilla käytiin Energia Kohvik:ssa, todettiin taas kerran syömiset ja kahvi todella edullisiksi.
Karnasta ostin puuvillalankaa kun huomasin varastoni siltä osin aivan tyhjäksi. Valikoima eri värejä 500 g sekalaisiin virkkuutarpeisiin ja valkoista 500 g josko siitä jonkun kesäpuseron tai jakun tekisin.

Pinkistä mohairista on jo tekeillä keväthuivi. Se on LanaStop -tehtaalta jonka lankoja näin viime vuonna espanjassa ekan kerran, näköjään levittäytyvät nyt muuallekin. Kokeeksi ostin itselleni tuollaiset koukku-malliset palmikkopuikot ja Marialle tilauksesta värilajitelma liimattavia paikkoja lastenvaatteisiin.

Lila halusi käydä W&W kaupasta ostamassa himoitsemaansa shetlandinvillalankaa. Ajattelin ihan vaan pistäytyä siellä takahuoneessa mutta kuinkas kävikään. Ostin puoli kiloa puuvilla-akryylisekoitelankaa sellaista väljää kesätoppia varten. Tämä oli aikas edullista, 1.27/50 g. Ja yksi kerä kirjavaa puuvillaa, josko siitä tulisi jokunlainen kesäkaulahuivi, ehkä tai sitten ei.



Sadama Turg´ista oli ostettava rasiallinen pienen pieniä keksejä, nää on niin söpöjä.



KIITOS Lila kivasta päivästä ja hyvästä seurasta.

X X X X

Hali leikki uudella lelullaan ja sitt yks kaks väsähti pöydän alle.

X X X X

Muutaman kevätpiristysliinan kerkesin neuloa. Eräänä vuonnahan näitä tuli tehtyä oikein reilusti.

Parveketta olen koristellut pääsiäistä varten.

KS

20 kommenttia:

  1. Hieno reissu ja hyviä ostoksia olet tehnyt. Sinulla onkin jo pääsiäiskoristelu pitkällä ja näyttää Hali-kisukin tykkäävän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasitko, siellä on sun viime vuonna antama koriste mukana. Laitoin nuo narsissit jouluasetelman ruukkuun ja tiput on joskus tehty ku Ville oli pieni.

      Poista
  2. Alkoi taas tehdä mieli Tallinnaan:) Kauniita liinoja ja kaunis narsissiasetelma. Ja Halikin vielä:)

    VastaaPoista
  3. Hienot ostokset ja noi vihertävät langat (W&W) on ihan sun väriset. Nopsaan on puikot liikkuneet kun nuo liinat olet matkan aikana valmiiksi saanut.
    Ihanat narsissit, minulla vielä ihan nupuillaan.

    VastaaPoista
  4. Kauniita lankoja olet löytänyt,nuo neulotut liinat ovat somia mä tykkään kanssa neuloa noita liinoja.Hali on myös niin soma.

    VastaaPoista
  5. Upeita lankoja ja niin kevän värit!
    Mä just tilasin jotakin Karnaluksista, se kun olis melki viikon juttu jos täältä Lapista lähtis Tallinnaan, lapsetkin pitäis 'laskea' matkalla.

    VastaaPoista
  6. Ihana kun kohta itekin pääsee Tallinnaan tai no Aadelle ja Karnaan, ei me muuta ehditä. Hienoa Kristiina kun ostit kerrankin itselles lankaa reilusti! Hali on niin tyytyväinen kissa, kiva nukahtaa kun leikki väsyttää.

    VastaaPoista
  7. Peppi haluaa kiittää ihanasta postista joka oli vain ja ainoastaan hänelle! Barbilla on nyt uudet juhlavaatteet :) Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pepille kiitos kiitoksista. Pienet tykkää ku ne saa ihan omaa postia.

      Poista
  8. Hyviä ostoksia. Kun minä olen ihan "Täti Vihreä", niin nuo alimman kuvan langat ovat tosi mieluiset. No onhan valkoinenkin ihan huippuväri ja kaikki muutkin värit:) Kun olen tullut siihen tulokseen, että kaikki värit ovat kauniita. Itsekin olen ajatellut käydä Tallinnassa, kunhan tulisi vähäsen lämpöisempää....Halille haleja, M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
  9. Jep jep, kyllä se kevätkin sieltä vielä tulee. Lokit ovat jo täällä...

    VastaaPoista
  10. Mukavaa Pääsiäisenaikaa sinulle!
    Kiva postaus reissustasi. Minä en ole moneen vuoteen käynyt Tallinnassa. Joskohan tulevana kesänä, mutta tuo Karnaluks pelottaa vaikka en ole siellä koskaan käynytkään.

    VastaaPoista
  11. Kiitos Kristiina kivasta päivästä ja seurasta <3 Meillä oli niin kivaa, että päivä hujahti melkein silmänräpäyksessä! ja kivoja ostoksia tehtiin molemmat :)
    Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle :)

    VastaaPoista
  12. oi,oi, olet päässyt taas tallinnan kauppoihin. Voi,siellä pitäis saada olla pari viikkoa ja rahapussi pitäis kyllä olla paksu,mutta mistäs se paksumpi olis kuin ennenkään:) Hienoja ostoksia. Kyllä nuo keltaiset liinat ovat kauniita.

    VastaaPoista
  13. Kiva saalis Tallinnasta :) Mun pitäis kanssa ehtiä jossain vaiheessa sinne käymään...menee varmaan kesälomalle... Ja taas sä oot jaksanut tikutella niitä ihania liinoja :) Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa :)

    VastaaPoista
  14. Mulla on viime kesän reissulta varastossa tota ylimpänä olevaa puuvillalankaa. Vielä vaan ei ole löytyt The Mallia sille. Kerro, jos löydät kivan pitsineulemallin.

    VastaaPoista
  15. Ihana kusuli! Minä en voisi kuvitella pääsiäistä ilman kissaan. Oikein hyvää pääsiäistä sinulle, nautitaan tunnelmasta ja orastavasta keväästä!

    VastaaPoista
  16. Kiitos ilahduttavasta postista!
    Hyvää pääsiäistä sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä. Kiva ku tuli perille ajoissa, mä kun en luota tuohon Itellaan, yleensä maksan vain 2. maksun ku ei kuitenkaan päivässä kulje vaikk 1. maksais vaan nyt toimi kaiketi ok.

      Poista

Kiitos kommentistasi.