perjantai 12. huhtikuuta 2013

Karitsoja katsomassa

Ei voi mikään olla niin hellyttävä kuin karitsa! Niin söpöjä pieniä eläimiä että . . . Susien lammas synnytti maanantaina nämä ihanuudet. Ovat siis kolmen päivän vanhoja pienokaisia ja tänään torstaina punnittuina vähän päälle kolmekiloisia. Ruskean pässipojan Susie sai viime tipassa pelastettua henkiin, siitä voi lukea tarkemmin hänen blogista. Neljäs oli niin pieni, että ei jaksanut elää lainkaan. Seuraa kuvapläjäys, mulla oli otettuna 85 kuvaa joista osa tietysti oli käyttökelvottomia.
Kaikkia kivoja kuvia en tänne blogiin laita mutta ne voi käydä katsomassa Kuvagalleriassani. Siellä kansiossa Sekalaista on Albumi: Karitsat (linkki suoraan siihen,albumiin. Kuvasivun alalaidasta pääsee seuraavalle sivulle, kuvia on 4 sivua. Kun klikkaat kuvaa kerran se suurenee vähän ja sitt toisella klikillä suurenee vielä vähän. Tervemenoa.
Hulinaa ja huisketta lampolassa
Tämä on karitsoiden äiti Särmä
Tämä ruskea on kaikista söpöin.
 Molemmilla mustilla on valkoinen päälaki
Sitkeää yritystä äidin selkään
Pääsinpäs pehmeälle pedille
Nämä on pässejä, joku on näiden ja tulevien isä. Kyllä se tiedetään kuka mutta mä en muista. Valkoinen on Armas ja toinen ruskea on Sulo, mutta kolmas nimi unohtui.
Tämä on Bonita. Uhkealla olemuksellaan piti vahtia lampolan ovella. Sillä on tosi paksu villa päällä kun sitä ei ole syksyllä keritty. Huomatkaa komea kauluri.
Tämä on Sokru, joka synnyttää minä hetkenä hyvänsä. Tämän villasta mulla on villasukat!

Kiitos Susie tosi kivasta päivästä. Ja kaikista herkuista: kanttarellikeitto oli superhyvää, puolukkapiirrakka maistui nyt aamiaisellakin erinomaiselle.
KS

15 kommenttia:

 1. Karitsat ovat niin suloisia. Mukavaa alkavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Oih, ihania!
  Kyllä pikkukaritsat on sitten söpöjä.

  VastaaPoista
 3. Voi hellantuuteli, kun ovat pienoiset söpösiä. Minullakin on tuossa hyllyn päällä parinsadan gramman vyyhti ruskean suomen lampaan villaa kehrättynä. Lanka odottaa muuttumistaan unisukiksi:) Toivottavasti pikkuisista kasvaa tuhteja villantuottajia. Mukavaa viikonloppua, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 4. Tahtoo ruskean lampaan!! TAHTOO!!! Mies ei vaan tahdo...
  Tahtoo myös ruskeita kanoja ja ruskean kukon!! TAHTOO!!! Mies ei...
  Meillä on vain 2 kammottavan kokoista ruskeaa rusakkoa pihassa - niitä EN TAHDO! Syövät marjapuskat ja kohta koirat ei enää uskalla mennä pihaan! Täytyykin muuten postata tästä ongelmasta... ;o)

  VastaaPoista
 5. Ihania lampaita ja söpöjä pikkuisia.

  VastaaPoista
 6. Voi mitä suloisuuksia sinä olet päässyt sylissä pitämään. Komea tuo Bonita ja Armas on niin armaan näköinen :)

  VastaaPoista
 7. Miten suloisia! Nähnyt olen karitsoja, mutten koskaan sylissä pitänyt. Olen kateellinen...

  VastaaPoista
 8. Oli kyllä kivaa kun kävit ja hyvä kun ruoat maistui, vielä seuraavanakin päivänä :) Sulo on kokoruskea pässi ja Jalo se millä on vaalea läntti päälaella.

  VastaaPoista
 9. Ihania ja söpöjä kaikki.
  Sulla onkin sitten hienot sukat kun tunnet niiden "tuottajankin".

  VastaaPoista
 10. Mikähän täällä nyt on vikana kun kuvat ei lataudu esille??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt mä en saa kuvia lisättyäkään eikä noi eiliset näy! Mä en ala mitään, just olin niin hyvällä mielellä.

   Poista
 11. Nyt taas näkyy, kävin albumissa katsomassa. Ovat suloisia!
  Ruskeasta minäkin tykkään...

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia ja niin nätiksi olit pöydänkin ylemmässä kuvassa laittanut, tuutko muuten Novitan risteilylle?? Syksyllä viim kyllä nähdään ikävä on jo ihan tai tuu sie tänne 26-28 huhtikuuta Kirppuli ja Rattu ja KirsiW on tulossa viikonloppukylään ja pari täältäpäin la .

  VastaaPoista
 13. Ihana kun kerrot meille käynnistäsi. Susiella jo vähän ihailinkin pieniä. Enää, muutama viikko kun meidänkin kesälampaat jo taas varmaan tulevat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.