perjantai 26. huhtikuuta 2013

INY

Ihania NeuleYstäviä!

(INY kuten SNY)  Mun pitkäaikaiselta saariystävältä oli jäänyt Karnaluksiin osa ostoksistaan. Tietysti Marja kääntyi heti mun puoleen apua pyytäen. Mä laitoin kyselyä ystäville ovatko menossa Tallinnaan lähiaikoina. Noh, ei nyt kukaan ollut. Sitt seuraavan päivän aamuna mulla sytytti: Marsu oli lauantaina puhunut jostain "etelänmatkasta". Tekstari matkaan ja ei kauaa kestänyt ku Marsu vastasi just olevansa Tallinnassa! Jee jee! Vaikka hänellä ei ollut aikomusta mennä Karnaluksiin niin lupasi kuitenkin ostospussukan sieltä hakea. Ihana, kiltti ja "ihqu"  Marsu. Nyt jo pussukka on omistajallaan ja Marsu on suklaalevyä ja teepakettia rikkaampi, heh. Ihan pakko oli antaa IHQ-teetä vaahtokarkkimausteella. 

Tänään kun tulin kotiin Marsun treffaamisesta niin eteisen lattialla oli ruskea maxi-postipussi. Ei lähettäjää eikä mitään muutakaan tunnistetta. Enkä mä oo mitään mistään tilannu. No jopas jotakin: pussista tupsahti kolme kerää maailman pehmoisinta lankaa! En ole edes vauvalankaa näin pehmeänä laatuna tavannut. 

Lähettäjäkin paljastui: Wiktoriina. Hän on jäänyt koukkuun Kiinasta tilaamiseen ja sieltä nämäkin pallerot ovat peräisin. Koostumus:Best (parasta):  35 % Australian Wool, 5 % Cashmere, 60 % Silk Protein, Public regain 8,6 %.
Ja kuten Wiktoriina ehdotti niin näistä tulee itselle kesävillasukat. Mulla on just valmistunut vihreät, oranssit on viittä vaille valmiit niin valkoiset sukat pienellä värisäväyksellä ovat just tarpeelliset. 
Kiitos Marsu ja Wiktoriina <3

Lukemissani blogeissa on viime aikoina ollut useammassakin jotain blogi- ja/tai neuleystävältä saatua. Olen kommentoinut ja muutenkin puhunut, että on se hyvä ku ollaan löydetty ja saatu niin monta hyvää ystävää ja tuttua netin välityksellä ja neuletapaamisissa. Mitä meidän elämä olis ilman tätä suolaa?

Kiitos ystävät ku ootte olemassa, livenä tai ruudun takana <3 

KS

10 kommenttia:

 1. Kylläpä olet saanut ihanan oloista lankaa! Tulee varmasti suloisen pehmeät sukat! Neuleystävät ovat kertakaikkisen ihania täällä blogissa♥ On ihana anttaa jotain itsetehtyä ja myös saada. Tai vaikkapa jotain kaunista lankaa:) Mukavaa viikonloppua:))

  VastaaPoista
 2. Onpas sulla kivasti langat kulkeneet sulle tai sun avustuksella.
  Ai, Kiinastakin voi tilata lankaa ja noin erinomaista vielä.

  VastaaPoista
 3. Ilman blogiystäviä, neuleystäviä ja nettiystäviä mä olisin ollut aivan hukassa moneen kertaan. Aina ovat ystävät osanneet kotio ohjata ;D
  Tervetuloa vierailulle; minä nimittäin muutin
  http://sinunhe.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oi tuollaisesta lankamateriaalista tulee varmastikin aivan ihanat sukat...Eikös ole blogiystävät ihan huippua? Ihana tuo sinun Marsu-kaverisikin, mutta toisaalta kun nyt on kerran samassa kaupunkissa niin onhan se unohtuneet kampsut käytävä hakemassa talteen..Terveisii M-L ja Ossi-mäyris.

  VastaaPoista
 5. Ihanat ystävät ne onkin elämän sokeri ja suola. Juuri äsken suunniteltiin yhden blogiystävän kanssa kesätapaamista. Tuli oikein hyvä mieli.

  VastaaPoista
 6. Oi ihania lankoja olet saannut.Tulee kyllä aika ihanan näköiset sukat.
  Ilman blogi ja muiden nettiystävien neuvoja jamuutakin apua olisin ollut monesti pulassa.

  VastaaPoista
 7. Sehän järjestyi sittenkin hyvin.

  VastaaPoista
 8. Hienosti palautuivat ostokset omistajalleen. Ja lanka näyttää tosi pehmoiselta noin kuvankin välityksellä.

  VastaaPoista
 9. Suloisen pehmeiltä näyttävät nuo saamasi lankakerät, niistä tulisikin niin kauniit kesäsukat!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.