perjantai 12. huhtikuuta 2013

Elämän iloja

Eihän tämä elämä ruusuilla tanssia ole mutta mitä niitä risuja miettimään kun ruusut on paljon kauniimpia. Raitalampaan blogissa on aina mukava lukea postauksen lopusta: Tänään minua ilahdutti . . .
Tänään sain vihdoinkin aikaiseksi kääntää saunan oven kätisyys. Se on vaivannut koko ajan ja joka kerta saunoessa kun se avautui väärinpäin. Homma oli tosi hikinen ja raskas. Painaahan semmoinen lasiovi aikalailla. Sain sen ruuvattua irti ja käännettyä ympäri-ämpäri. Sain ruuvit ruuvattua kiinni . . . melkein mutt sitt loppui vääntövoima ja soitin Villen avuksi. Huitsilarumpsis niin ruuvit oli kunnolla kiinni, tai noh, kyllä siinä hiki meinas miehellekin tulla. Kiitos Ville.

Siispä, tänään:
* oli kiva tehdä kaunista kirjontatyötä
Blogituttavalta monta vuotta sitten saadussa kauniissa rasiassa on
työssä tarvittavat langat ja välineet

* kauppareissulla ostettu uusi kaunis paitapusero ilahduttaa pitkään. Voglia - laatua.

* oli tosi mukava saunoa ja suihkutella kun ovi aukesi oikeaan suuntaan.
Kesän mansikoille tuoksuva suihkugeeli piristi kummasti,
sekä tietysti saunahunajavoitelu.

Saunan jälkeen näistä valmistui hyvä ruoka, arvaatkos mitä?
Avokadopasta. Oli hyvää, ehkä hivenen suolaista, chilin korvasin cayannepippurilla, basilikaa voisin laittaa vähän enemmän ensi kerralla.


Mukavaa viikonvaihdetta kaikille lukijoilleni!
KS

10 kommenttia:

 1. Pöh. Mulla ei näy tän postauksen kuvat, teksti vaan. :(
  Kiva kun sait saunan oven käännettyä.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Minulla kyllä näkyy kuvat. Mnjam, avokadopasta on minun ja tytön herkkua. Nyt en kyllä muista, miten sitä suolaa laitetaan ja itse tykkään aika vähäsuolaisesta ruuasta muutenkin. Mutta, jos suurinpiirtein sen ohjeen mukaan tekee, niin on hyvää. Me kyllä laitetaan tuoretta chiliä pieni pala...Hyvää viikonloppua M-L ja Ossi-mäyris.

  VastaaPoista
 3. Oikein elämänmakuinen päivä. Ruokakin sai veden kielelle.

  VastaaPoista
 4. Taisi olla tilapäinen härö siellä kuvapuolella,koskapa nyt näkyy kuvatkin.

  VastaaPoista
 5. Paljon sitä ehtii, kun tekee kaikkea. Olen miettinyt Raitalampaan tekstiä lukiessa että muistaakseni jossain oli juttua siitä, että kehollemmekin tekee hyvää miettiä aina joku ilahduttava tai asia, josta voi kiitollinen.Paljon meillä on mukavia asioita.

  Mukavaa viikonloppua!

  Minua ilahduttaa tänään:Lähdemme tästä ajelemaan Hesaan kolmen lapsenlapsen synttäreille (3v, 1v,1v serkukset) ja saadaan kakkua ja onneksi kerran.

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään kanssa Raitalampaan blogilopetuksista; tänään minua ilahdutti. Avokadopastaa olen tehnyt kerran ja jäi laimeaksi, eli maustoin liian vähän.

  VastaaPoista
 7. Olipa mukavapostaus:)
  Tosi nätti ja niin kesäinen on tulossa liinastasi ja paitapusero ilahduttaa myös kauniilla väreillään.

  VastaaPoista
 8. Ei asiat tosiaan tarvitse olla suuria ennen kun niistä voi iloita. Niitä pieniä kivoja on oikeastaan aika paljon jos vaan haluaa huomata. Jos odottaa että pitää olla jotain suurta ennen kun voi olla onnellinen, ehtii sitä niiden suurien onnen hetkien välissä olemaan aika pitkiä tylsiä aikoja. Itsekin heräsin eilen klo 5, siitä alkoi päivän tohinat, työpäivän jälkeen vielä mutkan kautta kotiin klo 18. Kuppi kahvia ja aloitettiin viikkosiivous, vaikka olo oli kuin ”tapetulla madolla”. Iltauutisiin mennessä koti oli putipuhdas, vaikka väsymys oli armoton, mieli oli hyvä. Jätski vielä palkaksi, sitä tunsi olonsa aika onnelliseksi. Työviikko takana ja vapaa viikonloppu edessä. (Ja jätskiä vielä pakkasessa). Tämä tuli mieleeni noista sinun risuista ja ruusuista.

  Hyvää viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 9. Ihanan positiivista koko kirjoitus :D.
  Tottaa puhelee Wiktoriina pienistä iloista, niistähän syntyy loppujen lopuksi yhteensä iso ilo.
  Minulta olisi kyllä jäänyt oven irrottaminen ja kääntäminen tekemättä, mutta siellä sitä vaan rohkea rokan syö tai avokadopastan. Tuo sapuska on minulla vielä maistelematta.

  VastaaPoista
 10. Onpa hauska kuulla, että tuosta blogini "Tänään minua ilahdutti" -osuudesta tykätään. Huomaan kyllä itsekin, että esim. tätä sinun tämänpäiväistä blogipostausta on ihana lukea, koska tunnelma on niin positiivinen. Tottakai niistä ikävämmistäkin asioista voi kirjoittaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.