tiistai 30. huhtikuuta 2013

Ihmeellisiä "sattumuksia"

Mä olen aina ollut sitä mieltä, että "kaikki ei ole sitä miltä näyttää". Sfääreissä tapahtuu kummia ja ihmiselle käsittämättömiä asioita. Mitä kaikkea missä onkaan, sitä ihminen ei vaan voi tajuta.

Noh, mahtipontisen alkukappaleen jälkeen kerron mitä ihmettä taas tapahtui.
Just eilen illalla partsilla röökillä ollessa mietin Tintsua. En oo pitkään aikaan tästä ihmisestä mitään kuullut. Funtsasin mikäs sen sukunimi mahtoikaan olla, asuikos se Roihiksessa - muistin että ei kun sehän oli Soikku kun täälläpäin asui (en oo siitäkään kuullut moneen vuoteen). Muistelin kun Tintsu oli mun luona saaressa ja Ogelissa neuletapaamisissa yms. Sitt se vaan hävis kuvioista ja mä en edes yrittänyt ottaa yhteyttä.

Mitäs sitt tänään tuli postiluukusta sisään?
Kaunis kuori ja lähettäjänä juuri tuo samainen Tintsu eli Tiina!! Tää siis on ihan tosi tarina mutta todella uskomaton. Kortissa hän kirjoittaa juurikin samoista ajatuksista mitä mä illalla olin funtsinu, ja muistanko häntä ollenkaan.

KIITOS Tiina tosi kivasta ylläripostista!
Muistit suklaankin:)


Vastaavanlainen outo juttu tapahtui sunnuntai-iltana. Luin kirjaa Syvyyden avaimet, kirj. Tuula Mai Salmela. Samalla kuuntelin Kadonneet levyt -ohjelmaa radiosta. Sitten ne hauskat miehet (Nyman &co.) rupes puhumaan Jorma Kaukosesta ja Jefferson Airplanesta. ?Mitä mitä? Mähän olin just muutama sivu aikaisemmin lukenut kirjasta: "Ja huomaa spittarit! Mies nosti toisen jalkansa ilmaan. - Jefferson Airplanen Jorma Kaukosella oli tällaiset Woodstockissa."

Että semmosia "sattumuksia". Mä kyll luulen, että sattumia ei ole vaan jotain suurempaa jossain.

HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE LUKIJOILLENI!

KS

18 kommenttia:

 1. Totta puhut, mulla on ystävätär jonka kanssa tuo asia toimii ja molemmin päin.
  Jossakin on jotain suurempaa, kuten kirjoitit.

  VastaaPoista
 2. No, onpas ollut sattumuksia ja mukavia vielä.
  Mukavat vappuset sinulle!

  VastaaPoista
 3. Minulla tuo toimii miehen kanssa:) Oikein mukavaa vappua sinulle.

  VastaaPoista
 4. Juu, tuttua on, niin tuttua! :o)
  Muuan vuosien aikainen ystäväni soittaa aina, kun alan ajatella, että pitäisikin ottaa yhteyttä - terveiset vaan Maritalle!
  Sisko puhui just, miten oli yhtäkkiä pälähtänyt ex-mieystävä mieleen, että mitähän sekin mahtaa nykyisin tehdä. Ja eikös se samainen miekkonen pari iltaa myöhemmin laittanut Facessa yksityisviestin, vuosien jälkeen. Hyvää kuului. :o)

  VastaaPoista
 5. Mulla on ystäviä joiden kanssa tapahtuu just tuollasta, mutta ne on ehkä arkisempia asioita, pienemmässä mittakaavassa, tuo sun tapaus oli kyllä ihan toista luokkaa :) Mut monesti se toimii niinkin, et kun mulla on mieli maassa niin sulta tulee jotain ihanaa ylläripostia :D
  Mä oon samaa mieltä, sattumaa ei ole...se on vaan jonkun tyypin keksimä juttu kun ei oo osannut selittää jotain mitä on tapahtunut...

  VastaaPoista
 6. Tuli hyvä mieli <3
  Hauskaa Vappua Kristiina.
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä tässäkin. Huomasitkos, että muistin sun nikkinimenkin (siis ennenku tähän se tuli näkyviin).
   Kesähartiahuivin tuosta langasta ajattelin kutaista, se on niin pehmyttä ja kevyttä. Pilvisenä päivänä voi harteille laittaa, tai auringossa suojaamaan palaneita olkapäitä, heh.
   Tavataan kunhan keretään, tässä on saareen meno valmistelut ja hammaslääkäriprojektia nyt.
   Tuu saaressa käymään.

   Poista
 7. Niin.Kohtahan onkin jo kesä. Mulla alkaa 7.5 pitkä sairasloma. Tuun mielelläni saareen ja nähdään sitä ennenkin.Yritän Ogeliin tulla toukokuun tapaamiseen

  VastaaPoista
 8. Joskus kyllä napsahtaa hyvin ajatukset yhteen ja sulla ja Tintsulla nyt erityisen hyvin ja miten kivan paketin sait:)
  Iloista vappumieltä!

  VastaaPoista
 9. Jänniä sattumuksia. Noita silloin tällöin sattuu ja pistää miettimään, että miksi.

  VastaaPoista
 10. Joskushan tuollaisia mukavia ajatusylläreitä sattuu. Minulla toimii tuo telepatia tyttären kanssa. Monasti ajattelen, että kyllä nyt sais jo soittaa ja usein ei mee kuin hetki, niin puhelin pirahtaa. Vai saareen meno alkaa painaa päälle. Viel on kyllä aika viilee nukkua teltassa. Terveisii M-L ja Ossi-mäykky.

  VastaaPoista
 11. Jännästi sitä joskus sattuu juuri noin kuin kerroit. Ihanaa lankaa sait lahjaksi. Mukavaa vappua sinulle ja Halille!

  VastaaPoista
 12. Iloista Vappua ja paijaukset Halille!

  VastaaPoista
 13. Mä kutsun noita etiäisiks. Mulle tapahtuu niitä kans aika usein. Joskus vaikka mietin aamulla töihin ajaessani jotain asiakasta, jota ei oo näkyny pitkään aikaan ni eikös samainen henkilö jo iltapäivällä tule käymään!
  Aurinkoista Vappupäivää sinne!

  VastaaPoista
 14. Juu, etiäinen on paljon käytetty ja varmaan oikea sana tälle ilmiölle. Etiäisiä on ollut kautta aikojen. Ja onhan se hauska sana. Mä en sitä kirjoitukeen laittanu ku toisaalta se ois rajannu ilmiön just etiäisiin, ku paljon muutakin ihmeellistä tapahtuu mikä ei sitt kuitenkaan oo just etiäistä.

  VastaaPoista
 15. Miten mukavia sattumuksia! Näitä sattuu joskus ja pistää kyllä miettimään. Mukavaa Vappua sinulle:))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.