lauantai 13. huhtikuuta 2013

Hymyä huuleen

Kolmen sepän aukiolla oli tänään kivoja liikennemerkkejä, niistä kertoo myös Metro-lehti,  ja nämä erikoiset liikennemerkit liittyvät Vanhalla ylioppilastalolla järjestettävään IHME-nykytaidefestivaaliin.

Tämäkin on niitä arjen pieniä iloja:)
Käväisin Hulluilla Päivillä, ostin vain ja ainoastaan jo etukäteen katsomani tuotteen: Suomen Käsityön Ystävien kirjontatyynyn, malli Lintu sininen. HH-hinta: 49,90 , normi ovh 95,00! Valmiin kirjotun tyynyn hinta on 310,00 eli kunhan saan tämän pisteltyä niin se taitaa sitt olla ihan arvokas perintötekstiili:)
KS

12 kommenttia:

 1. Ai kuinka ihania liikennemerkkejä. Näkisipä niitä joskus liikenteessä, esimerkiksi tuollaisen ajoittain hymyä. Ihania kirjottuja tyynyjä. Kaikki olivat kauniita. Itse näin kerran kaupungilla sellaisen ristipistoilla tehdyn tyynynpäällisen, jossa oli valtavankokoinen vihreä keräkaali. Se oli huiman näköinen, mutta huima oli hintakin. En jaksa edes muistaa hintaa, mutta tyynyn muistan vieläkin. Ehkä se olisi pitänyt ostaa silloin. Tuskin se enää tuntuisi kalliilta:) Hyvän ostoksen teit ja tyynystä tulee varmasti yhtä kaunis kuin mallistakin, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 2. Ihanimmat liikennemerkit ikinä. Mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Voi kun kivoja merkkejä, olisipa tuollaisia jokapaikassa:))

  VastaaPoista
 4. Kävin linkin takana katsomassa tyynyt, tosi ihastuttavia, minäkin olisin ottanut Sinisen linnun:)

  VastaaPoista
 5. Voi miten hauskoja! :) Elämä ei saa olla liian vakavaa.

  VastaaPoista
 6. piristäviä merkkejä!
  mä pystyn kirjomaan korkeintaan ristipistoja.. kauniin mallin valitsit kirjontatyöksi

  VastaaPoista
 7. En käynyt hulluilla päivillä, mutta just noin täsmäiskuna sinne pitää mennä. Hyvä kun sait mitä menit hakemaan. Hauskat liikennemerkit!

  VastaaPoista
 8. No olipas veikeitä liikennemerkkejä, tuo lammas-merkki oli mulle tietysti erityisen merkittävä. Onpa hienoja kirjottuja tyynyjä! No sulla onkin hommaa sit vähäks aikaa tuossa tyynyssä, huh.

  VastaaPoista
 9. Maantiellä voisi jokusen liikennemerkin vaihtaa tuollaisiin.
  Kauniita ne kirjotut tyynyt, perintötekstiili selvästikin tulossa.

  VastaaPoista
 10. Naureskelin noita liikennemerkkejä ratikan ikkunasta viime viikolla, hauskoja!

  VastaaPoista
 11. Sulla on ollut taas monta mukavaa päivää! Ja aiai kuinka kaunis tyynynpäällinen, upea! Juuri tänään juttelin yhden asikkaan kanssa erilaisista perinnekäsitöistä, kokoontuvat kerran kuukaudessa, mutten ehdi kuitenkaan, siis tapaamiseen kyllä mutta tekemiseen ei, harmi, sitten eläkkeellä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.