perjantai 27. syyskuuta 2013

Stadilla pitkästä aikaa

Olin lounaalla Veen kanssa. Taas oli hyvää ruokaa Doi Thaissa, siellä ollaan muutaman kerran syöty eikä ole tarvinnut pettyä. Tosi kiva oli tavata Vee. Kiitos seurasta!
Muistin kuin muistinkin pyytää Veen ottamaan kuvan musta uudessa takissani. Mä niiiin tykkään tästä. Se on siis villakangastakki, ja siinä on alpakkaakin. Mammutilta keväällä saatu kivi siirtyi nyt tähän takkiin. Kämmekkäätkin on uudet (mä laitan niistä oman postauksen tän jälkeen, kunhan kerkiän).
 

Leijonanpäitä talon seinässä, mitä lie yhden suusta pilkistää;)


Halkolaiturin kautta kuljeskelin keskustaan päin. Kuvia tuli napsittua ja tässä niitä näytille.
 

Arctia Shipping´in kelluva toimisto Katajanokalla.   KORJAUS: tämä Ei ole se toimisto. Kiitos Outille tiedosta kommentisssaan! Mä olin nyt tosi, tosi huolimaton ku en katsonut tarkemmin mikä on ja missä, *nolo*.

Suomen vanhin majakkalaiva Relandersgrund. Laivalla on sisustuskauppa ja cafeterassi.

 Pressanlinnan peruskorjauksen suojapressu.
 
Sofiankadulla:
panimoravintola Bryggeri.
 
Kaivo
 ja toinen tolppa on juomapiste


Stadin museokaupasta ostin pari ruotsinkielistä historiakirjasta Taralle ja Finnille. Kulman takaa TaitoShopista itselle Roosanauha sukkaohjekuvaston.

Ja sokerina pohjalla Kalevala Korun uunituore, juuri lanseerattu sormus kokoelmasta: Michael Monroe - A Star All Heart. 

KS

17 kommenttia:

 1. No on ihana takki ja ihana sormus!

  VastaaPoista
 2. Kivoja kaupunkikuvia.
  Hieno takki ja siihen sopivaa kynsilakkaa! Minä ole sellainen toppatakki-ihminen ja miellään lyhyempää mallia pitää olla.
  Ei sinun tarttekaan olla mulle "hahtuvapostipoikana" seuraavalla Tallinnan reissullasi, menen näet itse piipahtamaan siellä syyslomalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tässä olen matkaa ajatellut mutta en osaa päättää milloin meen. Hahtuvasi on mielessä ollut, ehkä siinä puodissa kuitenkin pistäydyn myyjiä tervehtimässä.

   Poista
 3. En malttanut olla kommentoimatta tuohon Arctican toimistorakennukseen, Se sijaitsee noiden murtajien kanssa samassa laiturissa, eli kuvaamasi "lautta" on varmaan jokin asuntolaiva. Tyyli on kyllä yhtä ruma, se vaan on isompi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannet kiitokset korjauksestasi! Mä olin tosi huolimaton ku näin pääsi käymään mutta tekevälle sattuu;

   Poista
 4. Justiin sulle tehty takki, upea kangas väriltään ja kuosiltaan. Sormus on myös hieno. Pitääks munkin alkaa kuplimaan kun kaikki muutkin tuntuu sitä tekevän? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä tarkoitat "ruveta kuplimaan"?

   Poista
  2. Tarkoittelen noita sun kätösten lämmittimiä.

   Poista
  3. Ai!? Ei ne kyll kupli mitenkään. Onkohan toi nyt joku uus sanonta mitä mä en oo kuullu?

   Poista
 5. Upea takki. Kuinka sattuikin kävi tänään mielessäni että olisi kiva ostaa villakangastakki talveksi. Tuollainen A-linjainen takki oli itsellänikin nuorena.

  VastaaPoista
 6. Kiva kun oot täällä taas! Tosi hieno takki ja sormus, ja taisi olla kiva pyörähdellä taas kylillä :-)

  VastaaPoista
 7. Onpa ollut upea reissu ja kivat kuvat olet ottanut, Kauniin värinen tuo takkisi ja kivi on kuin peste iin päällä. Todella kaunis.

  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 8. On sulla ollut taas mukavaa tekemistä :) Näytät kyllä niin tyylikkäältä! Mä taidan arvata mitä tuo kämmekkäiden lanka on ;)

  VastaaPoista
 9. Hyvän näköinen takki ja kämmekkäät. Novita-risteilyllä oli Kalevala-korun osasto, jossa oli tuotakin sarjaa esillä.

  VastaaPoista
 10. Onpas siellä liikkunut tyylikäs rouva! :) Varsinkin nuo ihanat kämmekkäät ja tuo kivi! Minulla muuten taitaa olla sen sisarkivi. ;)

  Taas tuli muuten todistettua, että monestikaan ohjeiden kuvat eivät herätä huomiota ja halua tehdä, mutta annas olla, kun näet sen ohjeella tehdyn sopivan värisenä ja sopivassa ympäristössä, niin heti kolahtaa. Niin kävi nytkin kämmekkäiden kanssa.

  VastaaPoista
 11. Kiitos itsellesi seurasta, oli kiva nähdä piiiiitkästä aikaa :)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.