lauantai 7. syyskuuta 2013

Telttailu viritelmiä

Kaunissaari on Helsingin kaupungin ulkoilusaari, jossa telttailu on sallittu. Muutaman viime vuoden aikana sinne on alkanut muodostua outoja virityksiä, jotka ei enää ehkä ole ihan telttailua. Kasvimaista kirjoitinkin jo aiemmin, tässä yksi teltan pihapiiri:

* rantasoralla tasoitettu piha
* grillipaikka
 
* sadekatos


 * golf-reikiä, -mailat ja pallot, sekä krokettipelivälineet

Että telttailua ? ;) Mua pikkasen ihmetyttää, että tämmönen on saanut kehittyä ilman, että paikan muokkaukseen on puututtu.
KS

7 kommenttia:

 1. Lähetä nuo samat kuvat sille Kaunissaaren isännöitsijälle. Tee sen verran monta huomautusta, että sen hemmon on puututtava asioihin. Kyllä sillä sähköposti varmaan on. Aika kamalan näköisiä viritelmiä. Jos ihmisellä on iso teltta, niin sitten on, mutta ei sinne nyt saa omia sadekatosviritelmiä tehdä. Autsch. Terveisii ja Halille haleja, M-L ja Ossi-potilas.

  VastaaPoista
 2. Onpas aikamoiset tekeleet. Ei kai siellä sentään saa ihan mitä tahansa rakentaa.

  VastaaPoista
 3. Onpa telttailua. Niin kauniita kuvia viikolta. Oltiin tänään Lilan saippuakemuissa. Kunpa oisit ollut mukana.

  VastaaPoista
 4. Minustakaan ei oikein vaikuta perustelttailulta tuo:(

  VastaaPoista
 5. No jopas jotain, joutaisivat johonkin leirintäalueelle, siellähän on niitä karavaanarialueita johon voi pystytellä melkein mitä vain :)
  Halille haleja :)

  VastaaPoista
 6. Täällä paikallisella leirintäalueella asuntovaunuilijat kaappasivat itselleen rantatontit ja tarvittiin kaupunginelimen mahtikäsky ennen kuin aidat yms. poistettiin. Mutta aikka kului pari vuotta.

  VastaaPoista
 7. No johan on viritykset! Menis sit leiriytymään jonkun golf-keskuksen lähelle, eikö saaressa nyt voi nauttia jostain muusta, hoh!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.