perjantai 20. syyskuuta 2013

Syyspaketti

Olin shoppailemassa stadilla, kotiintullessa oli pakettikortti tullut luukusta. Heti tietty se piti hakea, ei maanantaihin ois jaksanu odottaa.
Kaunis pakkaus
ja wau mikä sisältö: suklaata ja marmeladia, kiva kortti ja keltaista lankaa Louhittaren luolasta. Susi on käynyt Pukkilan puikkopäivillä.

KIITOS SUSI!

Aikas magee väri mun uuden takin kanssa :)
xxxxx

Täällä sataa tihuttaa. Onhan se kiva olla neljän seinän sisällä mutta todellista tunnelmaa oli saaren illoissa.
KS

8 kommenttia:

 1. Tuo väriyhdistelmä huomataa! Et pääse hukkumaan mustaan massaan. Ihanan tunnelmallinen telttakuva.

  VastaaPoista
 2. Olenkohan mä koskaan kommentoinut tänne vaikka olen vuosia lukenut, en varmaan. Tämän blogin innoittamana mekin käytiin vihdoin Kaunissaaressa (pitkään on aiottu), oli just niin hieno paikka kuin kirjoitat :). Kiitos vinkistä siis! Vuorokausi oli ihan liian lyhyt aika, ensi kesänä täytyy päästä pidemmäksi aikaa...kunhan vain eläintenhoito järjestyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis ollu kiva tavata, vai tavattiinko me? Mut kyll löytää saaresta ku vaan rohkeasti kysyy joltakulta. Ens kesänä sitt ainaski tavataan.

   Poista
 3. Upean paketin oot saanut. Synkät syysillat ovat saapuneet.

  VastaaPoista
 4. Kiva kun ihmiset jaksaa lähetellä ylläreitä keskenään. On mukava, vaikka vain näin blogien välityksellä, seurata saajien reaktioita.

  VastaaPoista
 5. Luulen että näin teidän leirin (oranssi kissa oranssin teltan pihalla) kun kiidin koiran kanssa ohi iltalenkillä, mutta a) en kehdannut tulla moikkaamaan ja b) koira ei oikein ole kissayhteensopiva, voi kiihtyä ja haukkua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just oikea leiri, ei oo muita noihin tuntomerkkeihin sopivaa. Ens kerralla kehtaat kyllä, nyt on kutsuttu. Ja koira-kissa asetelma järjestetään, koira odottaa portilla sen aikaa ku kissa siirretään kauemmas.

   Poista
 6. Kiva kun tykkäsit paketista :) Lanka oli niin "sun näköistä", että pakkohan se oli ostaa pois kuleksimasta ;) Ja suklaahan suhun uppoaa aina, marmelaadista puhumattakaan ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.