perjantai 25. lokakuuta 2013

Lanka- ym. ostoksia

En mä saa mun lankavarastoa pienennettyä ku aina tarvii ostaa lankaa jotain työtä varten ja sitt sitä jää tähteeksi. Mutku varastolangat ei vaan sovi käytettäväksi just niihin neuleisiin mitä pitää/haluaa tehdä.
VillaLankassa olin taas torstaina neulomassa. Kyll se vaan niin on että siellä aika saa siivet selkäänsä. Ja juttua riittää maan ja taivaan väliltä. Kaikille taas kiitos hyvästä seurasta.
Ostin Annalta kivan maton (koko 55x85), se tulee sitt kesällä teltalle tuolin eteen jalkoja lämmittämään. Värikkäät sakset, jotta löytyvät kynäpurkista, pienen sievän kissan Tuhinalle annettavaski (Villen tuleva kummityttö), pienen sukkulan jota voin käyttää nyörihaarukkana. Ja lankakerän, josta piti tulla Taralle myssy mutta ei se väri nyt kuitenkaan ole mikään purppura. Wikipedian värikartasta sekin selvisi.
Ja olihan meillä mun leipomia herrrkullisia Oliiviunelmia. Huom.: neulomaan saa mennä ilman tuomisia, tämä nyt vaan ollu tämmönen mun juttu että oon jotain silloin tällöin leiponut.

Tänään sitt piipahdin Ogelin Lankamaailmassa ku piti saada lankaa Finn´in pipoon. Maija on aina hyvä valinta. Ja Taran pipoon ostin Hjerte Alpacaa, myyjien silmilläkin katsottuna nyt pitäisi olla purppuran väristä.
Ihalaiskan ihanuudet- blogista löysin kivan Pitsimyssy-mallin alpakkalangalle.

Olenhan jo kertonut, että täällä Hertsikan rannassa on kiva asua;) Mun liikkumisreviiri on laajentunut huomattavasti verrattuna Vuokin perukoilla asuessa. Nytkin se oli niin helppoa piipahtaa Ogelin kirjastossa, lankakaupassa ja Alepassa. Suihkis vaan eikä tarvii aikatauluja katsoa eikä busseja odotella.
KS
EDIT: Sunnuntaina 27.10. klo 18.09 Radio Suomi: Koululauluja! Voipi olla oikein mukavaa ja nostalgista kuunneltavaa.

11 kommenttia:

  1. Hyviä hankintoja olet tehnyt. Onkohan purppura siellä saarella joku muotiväri, koska M:n poikaystävän lempiväri on myös purppura. Muuten eipä pahemmin pienene lankavarasto minullakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värjä googlatessa tuli vastaan sellainenkin kuin Royal purple, eli taitaa olla isolla saarella tosiaan muoti- tai perinneväri.

      Poista
  2. Olen aina kuvitellut purppuran pikkuisen siniseen taittuvaksi viininpunaiseksi, vähän sellaiseksi muinaisten kuninkaiden soopelinnahkalla vuorattujen viittojen väriseksi. Nyt kun vinkkasit, kävin wikipedioimassa: minun värisilmälläni olen purppuraa nimennyt aiemmin fuksianpunaiseksi. Olipa yllätys!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, että tunnet olevasi oikeassa paikassa.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Kristiina eilisestä.Ne sun oliivipallerot oli niin hyviä,en ole aikoihin syönnyt mitään noin hyvää.
    Villa Lankassa on aina mukava fiilis ja aika kuluu kuin siivillä hyvässä seurassa.

    VastaaPoista
  5. Eihän lankavarasto olis lankavarasto jos sen neulois loppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh heh, ei oliskaan mutt sitt vois ostaa uusia lankoja varastoon.

      Poista
  6. Ompa ihana matto, tuommoista voisi josus kokeilla itsekkin tehdä.
    Sinun oliiviunelmasi kuulostaa niin hyvältä, että voisit ohjeen laittaa joskus meille muillekin. Minä pistelen oliiveja jatkuvasti poskeeni ja olisi kiva joskus kokeilla noitakin. ( Tai siis laittaisin tyttären leipomaan, hihi )

    VastaaPoista
  7. Herkkuja, hyviä ostoksia, vaan onpa hieno matto!

    VastaaPoista
  8. Pikkuhiljaa hiipien se varasto yleensä salaa kasvaa!
    Ihanan maton olet hankkinut, makoisan näköisiä nuo herkut.

    VastaaPoista
  9. Mäkin tahtoisin joskus sinne VillaLankaan neuloskelemaan. Jos sattuis olemaan joskus lomalla kun siellä on kokoontuminen niin sit vois ehkä... Herkullisen näköisiä nuo oliiviunelmat :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.