lauantai 8. elokuuta 2015

Lemmikkien kuljetuskärryt

Uskolla on hyvä kantokoppa, erinomaisen mukava kantaa ja siinä on kissan hyvä olla. Mutta mutta, se on aika painava ja kun saareen mennessä on aina jotain muutakin kannettavaa niin pyörällinen kuljetin oli saatava. Netistä etsin vaan en löytänyt mieleistä ja kukkarolle sopivaa. Kas vain, saaritutulla oli valitettavasti tarpeettomaksi jääneet kärryt. Ostin pois ja nyt on niiiin mukava kulkea. Uskokin on hyvin sopeutunut kärrykyytiin.
Nämä herättävät paljon huomiota, moni haluaisi omille kissoille/koirille tällaisen. Mistä niitä saa, mitä maksaa yms. yms.
Jotkut ovat luulleet, että kuljetan Uskoa rattaissa sen takia, että matkasta ei tarvitse maksaa kun matkustaa lastenvaunujen kanssa! Nämä on siis eläinrattaat eikä mun mielestä maksuttomuus koske näitä, tai ei ainakaan mun mielestä. Jotkut kyllä matkustaa ilmaiseksi aika isokin lapsi kärryissä  . . . kaikkia sääntöjähän voi kiertää ja soveltaa, eikös.


Kisukamuilla on vähän sportimmat vaunut.


Parvekeella kukka-astiassa on heinät jo kuivuneet ja hopealangat litistyneet mutta aina vaan kun kotona ollaan niin Usko tässä nukkuu.


Kuva kesäkuulta
KS

7 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat. Upeat on rattaat ja ihana nukkumispaikka.

  VastaaPoista
 2. Hienot kärryt Usko on saanut. Viikissä näin koiran tuollaisissa. Hän oli niin vanha, ettei jaksanut reippailla yhtä paljon kuin emäntänsä. Taitava rentoilija tuo Usko! Kaunissaari on kyllä ihan nimensä veroinen, upea paikka!

  VastaaPoista
 3. Niin kuin oon sanonut, sä oot kätevä emäntä.

  VastaaPoista
 4. Onpas hienot kärrit. Hyvät ilmat jatkukoon.

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo Uskon nukkumapaikka, vaikka heinät ovat kuihtuneet se ei näytä haittaavan.

  VastaaPoista
 6. Hienot rattaat. Olen nähnyt jossain mäyrisblogissa vastaavat kuljetusrattaat. Kyse oli kaupungilla kulettamisesta. Mä luulen, että voisin panna Ossinkin hyvin rattaisiin, jos tulisin stadiin. Eihän siltä kunto hyydy, mutta kaupungissa on ihan liikaa joskus kulkijoita:) Aika jännä tuo Uskon nukkumapaikka. Terkut Ossilasta!

  VastaaPoista
 7. Kärryt näytti kyllä tosi kätsyiltä, en ollut aiemmin tiennyt tuollaisia olevankaan. Jos mun Viirun saisi tuollaiseen niin voisi pihalla istuksia rauhassa ja Viirukin pääsisi pihalle, eikä vonkuisi sisällä kun mami on pihalla...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.