torstai 27. elokuuta 2015

Liliopsida -huivi kahteen kertaan

Vihreästä Vyyhdistä ostin ihanan pehmoista merinovillalankaa huivia varten. Nyt halusin neuloa Liliopsidan. Ja kaunishan tästä tuli.


Lanka: ONline Linie 347 Bristol, 100 % Merino extra fine, 50 gr n. 230 m.Kulutus vain noin 75 grammaa! Väri on huikea helmenharmaa.
Puikko: 4.0 Addi-pyörö
Malli: Liliopsida, Heidi Alander


Väri on mitä sopivin saaren ikikallioiden harmaaseen. Tässä silmä lepää.

Yllätin saariystävä Mickin antamalla tämän huivin hänelle. Tällaisia oikeita ylläreitä on niin kiva tehdä.
Ja yllättihän Micki meidät saarelaiset, jotka olemme hurahtaneet värityskirjoihin. Hän on itse piirtänyt meille ihanat värityskirjat, joissa maisemina ovat Kaunissaari ja Söderskär. Ai ai, näitä värittäessä ei talvella pääse ikävä yllättämään. Ensi kesänä sitten nähdään kuinka erilailla olemme kuvat värittäneet. KIITOS Micki <3


Ja mä sain vielä ihan speciaalimaalauksen: Rantakukkia, 24.7.2015Olin ostanut lankaa varmuuden vuoksi riitävästi: 150 grammaa, kun ohjeen lankaa piti tarvittaman noin 100 gr. Noh, Mickin huiviin meni vajaa kaksi kerää niin päätinpä tehdä saman huivin itsellenikin.
Lanka riitti, melkein! Päättelykerroksen viimeinen puolikas piti päätellä sukkalangalla, mitä nyt sattui olemaan käsillä täällä saaressa. Taidanpa jättääkin sen tuolleen päätellyksi, onhan mitä muistella. Tämän huivin sileytän vasta kotona, vaikka kyllähän kalliollakin ihan hyvin saa viimeistelyn tehtyä.


Ihana, ihana kesä on hellinyt meitä. Merivesi on pysynyt lämpöisenä ja puhtaana. Elokuun oranssi kuu taitaa valaista pari seuraavaa yötä.
On tää vaan ihmeellistä kynttilän ja myrskylyhdyn valossa kirjoittaa blogia:)
KS

4 kommenttia:

 1. Kyllä olet ollut ahkera! Ihana ylläri ystävällesi, varmasti ihastui lahjaansa. Kauniin kuvan sait, todella ihanat rantakukat.

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi.
  Väri on kaunis, tuo onkin Heidin huiveista minulla tekemättä, vaikka hänen huiveistaan niin pidänkin. Pitää pitää mielessä.
  Tänään on Kanta-Hämeessäkin sateinen aamu, kuu on jo kaksi yötä minua valvottanut. Taitaa tulla hyvät unet ensi viikolla Aslakissa.

  VastaaPoista
 3. Oi, onpa kaunis huivi! Minulla on vielä värityskirjat kokeilematta; tuntuu, ettei aika millään siihen riitä, vaikka aina olenkin värittämisestä pitänyt.

  VastaaPoista
 4. Kauniit huivit ja tuo värityskirja on upea, nähän sain nähdä sen myös livenä....

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.