perjantai 28. elokuuta 2015

Sataa, sataa, ropisee. . .

Piiiitkästä  aikaa oikein sataa. Yöllä jo alkoi niin jäi kuu näkemättä. Valoa metsän siimeksessä kuitenkin oli paljon naapuriteltalla kun perhosmiehes Rikellä oli iso yöperhosvalo päällä.
Onneksi eilen haettiin isosta rytömetsästä saalis pois:

Yksi Tosi Iso ja toinen iso lampaankääpä, namskiks namskis.


Siellä niitä oli, vakiopiilossaan;)


Näistä tuli herkkulähiruokaa: kanttarelli-pekonipasta, kermaakin kun oli vielä jemmassa. Erjalta sain yllärinä ruokajuomaksi pikkupullon 0% kuoharin. Kiitos, kyllä maistui ruoka ja juoma.

Koska kanttiksia oli varmaan kolmisen litraa ja pussi oli aika painava niin tapani mukaan "kaverille kans" eli Arrulle hyvää leivänpäällistä ;)


Mun telttapiirin kelomäntyyn on kasvamassa jokin sieni tai kääpä. Hellepäivänä sekin hikoili. Mielenkiintoita seurata, mikä tuosta tulee.

KS

6 kommenttia:

 1. Sataa täällä mantereellakin. Sienille hyvä, mutta huomiseksi saisi lakata, kun olisi mökkiläisyhdistyksen 50 v bileet. Tänään bailataan kaupungissa veljen vastaavia.

  VastaaPoista
 2. Nam, nam, mitä herkkuja metsästä löytyykään.
  Katselin tänään kantarelleja, mutta oli vain virolaisia.
  Onpas erikoinen tuo kelomännyn kylkiäinen.
  Tänään olikin kaunis päivä kun kuljeskelin kaupungilla Siivouspäivä-kirppareita katselemassa. Toivottavasti siellä saaressa on myös aurinkoista.

  VastaaPoista
 3. Oi oi mikä saalis! Mä en oo vielä sienimetsään ehtinyt, mustikkaan ja vatukkoon sentään edes vähän. Omalta pihalta ei taida tänä vuonna tulla kovinkaan kummoista kanttissaalista kun nyt on ollut niin kuivaa, mutta eilen tuli kyllä vettä kaatamalla ja ukkonenkin pauhasi. Onneks olin ehtinyt just sitä ennen leikata nurtsin. Mukavia saaripäiviä vielä vähäksi aikaa :)

  VastaaPoista
 4. Haluaisin haastaa sinut mukaan Liebster Award haasteeseen, jonka tarkoituksena on lisätä lukijoita muiden haasteeseen osallistuvien välityksellä. Lisätietoja löydät blogipostauksestani http://50shadesofwool.blogspot.com/2015/08/liebster-award-haaste.html
  Ystävällisin terveisin Pia Kavén aka Zophie, 50 Shades of Wool -blogista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.