perjantai 7. elokuuta 2015

Rikottu keko ja kuollut hylje


Tämän muurahaiskeon, jonka olen kuvannut jo vuosia sitten, ehkä useamminkin,  on nyt joku rikkonut, muurahaisten komean kodin jota ovat vuosikymmeniä rakentaneet. Tuskin ihminen koska keko on aika syrjässä ja siinä ei ole kiviä eikä keppejä joilla ihminen useimmiten rikkoo keon. Voisiko se olla supikoira? Peura?

Keko nyt

Aikaisemmassa kirjoituksessani lukee, että muuraihaiskekoja on vieri vieressä, ihan muuarahiskaupunki. Ne ova loviniskamuurahaisia ja niiden keko on ns. heinäpesä.


Eläimiä syntyy ja kuolee. Rantakivikkoon ajautunut kuollut hylje levitti ympäristöön erittäin epämiellyttävän hajun. Merivartijat kävivät sen kumiveneellä hinaamassa pois kivikosta ja isommalla aluksella kauas merelle ja siellä se päästettiin viimeiselle sukellukselleen syvyyksiin.


Ikävien kuvien jälkeen kuvia kauniista mäntykukasta.

KS

3 kommenttia:

 1. Onpas muurahaiskeko myllätty perusteellisesti. Olisiko joku etsinyt muurahaisenmunia.

  kuollut hylje rannalla ei varmaan ollut mikään mieltä ylentävä näky, hajusta puhumattakaan.

  Edellisen postauksesi tuoreet kalat ja kantarellit saa veden nousemaan kielelle. kaupasta kun ei enää saa ihan oikeasti tuoretta kalaa.

  Mukavaa saaripäivää. Toivottavasti sielläkin on aurinkoista.

  VastaaPoista
 2. Olisko murkkupesän myllertäjänä mäyrä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäyrä mullakin tuli mieleen kun näin keon mutt kukaan ei oo nähny mäyriä saaressa nyt. Supikoiria vaan ja niitä peuroja, saukko oli viime vuonna mutt sitäkään ei oo nyt ollu.

   Poista

Kiitos kommentistasi.