maanantai 8. elokuuta 2016

Dodo-huivi kahdesti


SeijaP:ltä kesäkuussa saatu taimi on tuottanut hyvin.
Mä tykkään tästä Dodo-mallista, se on helppo ja sopivan kokoinen. Ehkä vielä muutaman neulon. Näihin käytin jämiä, tai keltaista kyllä on vielä paljon. Molemmat neulottu Addi-pyöröllä 4.0 mm. Päädyn pitsiin en pingottanut teräviä piikkejä (keltaisessa ihan vähän).Pirtin Kehräämön kampalanka, 85 g. Kohde: toistaiseksi tuntematon


Langat kapeasta päästä alkaen: Onion Nettle sock yarn, Arwetta Classic, Tuntematon "Kukko" leimalla lupiinilla värjätty sukkalanka, Fabel Uni Colour, Araucania Botany Lace , Fabel Uni Colour.
Yhteensä 75 g. Kohde: Terhi.

Yritin kuvaan kirjoittaa värit mutta jäi vähän pieneksi kirjamet.
Ensi kerralla ehkä paremmin.

Huomaa, että lukijakunta on naisvaltaista koska ravit ja ammunta eivät kiinnostaneet, olihan aihe laitettu reilusti jo otsikkoon;)
KS
Pieni ei tarvitse suurta tilaa päästäkseen pinnalle;)

17 kommenttia:

 1. Ihanat huivit! Kuninkuusraveja ja joitain muitakin raveja tulee seurattua, kun iskä on innostunut, mutta ammunnasta ei oikeasti osaa sanoa mitään. Ihanaa viikkoa! Sataa ja paistaa ja loma.

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä kaunis malli ja keltainen sopii niin hienosti syksyyn

  VastaaPoista
 3. No oletpa taas ihania huiveja neulonut. Ihan mahtavia!!

  VastaaPoista
 4. Hei vaan! Kiitos viestistäsi. Käyn sivuillasi, mutta kommentointi jää… Kadehdin aina kuinka aktiivinen olet käymään kaikenlaisissa tapahtumissa. Usein tulee mieleen, että tonne minäkin voisin mennä, mutta aina se jää. No, voinhan käydä sivuillasi katsomassa mitä kivaa taas on tapahtunut. Vähän aikaa sitten mietin että ehditkö enää tehdä käsitöitä ollenkaan. Ehdit näköjään, hienon huivin olet tehnyt, väritkin tosi hienot.
  Juu, maalatut korit oli tosiaan entisessä elämässään kukkakorina. Nyt on työn alla leipälaatikko, mitähän siitä tulee…? Blogitan sen lähipäivinä.
  Aurinkoisia loppukesän päiviä!

  VastaaPoista
 5. Oi, miten kauniita huiveja! Raveissa en ole koskaan käynyt, vaikka IsoHollola -ajot olisivat tässä lähistöllä.

  VastaaPoista
 6. Niin kauniit huivit. Hyvä malli tuo ja sinun värityksesikin niissä on kiva. Meilläkin kasvaa etupihan soralla muutama luonnon orvokki.

  VastaaPoista
 7. Kyllähän minä ravit ja ampumisen eilen lukaisin kun kävin kurkkaamassa sun pääskystä. Jotenkin ne vaan oli niin hurjia aiheita et tässä tulee ny kommentti molempiin: HUI ja WOW!
  Dodot on kauniita. Olet valinnut ihanat värit!

  VastaaPoista
 8. Onpa kauniisti sointuvat värit noissa huiveissa.

  VastaaPoista
 9. Aikaisemmin ei Dodo -huivi ole herättänyt minua, mutta nyt nähtyäni Pirtin Kampalangasta tekemäsi huivin huomasin mittiväni että voisin neulefestareilta ostamani Puffalan Säihky -langan neuloa Dodo -huiviksi.
  Sukat alkavat olla loppusuoralla, suun joustinta vaille valmiit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tämä on hyvä malli sille langalle. Koko on just hyvä takin päällä pidettäväksi niin kaunis lanka näkyy, mutta toisaalta mahtuu myös allekin, ja voi pitää vaikka sisälläkin kaulaan kiepautettuna. En ole mitannut mutta tämä ei ole suuri. 100g lankaa riittää hyvin.

   Poista
 10. Kauniit huivit molemmat! Ja värit!Tuota en olekaan tehnyt. Prtin kampalankaa pitäisi olla jossakin... Ostinhan minä sitä Puffalan lankaa, jossa kiiltelee. Flunssassa ei kyllä oikein mikään innosta oikeasti.

  VastaaPoista
 11. Kauniit huivit, ihanan syksyiset värit.

  VastaaPoista
 12. Kauneit huivei ja muutakin kliffaa juttuu.

  VastaaPoista
 13. Kauniita huiveja! Minä en ole vielä yhtään Dodoa neulonut.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.