lauantai 27. elokuuta 2016

Herttoniemi Block Party

Kirjoitus sisältää mainokseksi
tulkittavaa materiaalia, mutta ne
eivät ole maksettuja mainoksia!

Ou jee, kyllä täälläkin tapahtuu! Ihka ensimmäinen HBP eli Herttoniemi Block Party on tänään. Kävin siellä näin päiväsaikaan mutta ohjelmahan jatkuu vielä iltapimeään eli on varmaan kivan näköistä silloin. Asentajanpuistosta ja sen taideteoksista olen kirjoittanut toukokuussa tässä kirjoituksessa.
Päälavan ohjelma (lavojahan on useita)


Itäväylän alittava kävelytunneli on saanut uudet hienot maalaukset. Taitavia töitä ja siistiä jälkeä.


Jengiä oli liikkeellä tosi kivasti. Paljon lapsiperheitä, joille olikin puolenpäivän aikaan ihan omat ohjelmat ja lavat Itäväylän toisella puolella. Sieltä sitten valuivat tälle puolelle ilmeisesti syömään koska ruoka-alueella oli paljon lastenvaunuja ja piknik-meininkiä.


Paikalla oli myösyeply-pyörähuolto! Jee, olin pyörällä liikkeellä ja huolto on ollut mielessäpitkään joten tähän jätin kulkupelini huollettavaksi.
Onhan tämä hyvä palvelu kun huolto tulee luokseni kotikulmille. Bileitä kiertelin ja vähän aikaa kudoin sukkaa ja sitt fillari oli valmis. Nyt ei rahise ja vaihteet toimivat hienosti.


Rasvaus kahden miehen voimin aivan upouudella kotimaisella ketjuöljyllä.Herttoniemiseuran järjestämä Herttoniemen Kyläjuhlat on sitten huomenna.


Hertsikan Pumpun hyväksi söin yhden grillimakkaran lounaakseni. Ruokakojuja on jokaiseen makuun jotakin.


Tänään oli myös Siivouspäivä. Puikkomaisteri oli siivonnut hieman vaatekomeroa, josta jotain oli myytäväksikin päätynyt. Ja kun neulovasta henkilöstä on kyse niin onhan  ylimääräistä lankaakin kertynyt. Sitä oli myynnissä kiitettävän korkea korihyllyköllinen! Kyllä kauppakin kävi.
Mä ostin sukkalankaa kun oon luvannu Vva:n kesäpaikkaan sukkia/tossukoita neuloa.


Jos haluat kodittomia auttaa niin pianhan on taas Asunnottomien Yö ja lahjoituksia vastaanotetaan. Tässä Kudo villasukat kodittomille Helmet-kirjaston sukkaohjeet.
KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.