perjantai 17. maaliskuuta 2017

Kaikkenlaista jutunjuurta


Isosysteri Pikolta tuli postia, kaunis kortti ja Usko The Catille pieni paketti. Kortissa kyllä annettiin mulle lupa auttaa Uskoa, koska palapeli On tosi vaikea. KIITOS postista.


X X X

Sokkotreffit kirjan kanssa! Jep, Roihuvuoren kirjastossa, ja muissakin, on ollut kauniisti paketoituja kirjoja. Paketin päällä on omin sanoin kuvaus minkälainen kirja sisällä on.


Tottakai kun tällaista kivaa joku tekee niin mä oon mukana, eli lainasin sokkona tämän kirjan. Avattuna sieltä paljastui:


Antti Holma: Kauheimmat runot. Hän siis ei ole runoja kirjoittanut vaan tähän on koottu runoja, jotka eivät pääseet mukaan Kauneimmat runot -kokoelmiin. Montaa en vielä ole lukenut mutt kyllä sen verran kreiseiltä ja haastavilta vaikuttaa että pakko on lukea vielä, en kuitenkaan lupaa kaikkia lukea.

X X X

Syksyn aikana muutaman kerran mainitsin Narratiimin ja kerroin olleeni sen kanssa kävelyllä Kruunuvuorenrannassa. Nyt työn tulos on julki ja kirjoitettuna lehdessä Skutsi huutaa!


Siinä on pari kirjoitusta multakin. Lehteä on saatavana Vuotalosta, jossa ihmisen ja kaupungin suhdetta pohditaan enemmänkin, mm. kuvataiteilija Otto Karvosen näyttelyssä.

Metsäasiat oli just olleet paljon esillä mielessäni kun kuin luin kaverin blogikirjoitusta metsäkävelystään. Kommentoin kirjoitusta sen enempiä ajattelematta ja hämmästykseni oli suuri kun sähköpostiin kilahti tulenkivenkatkuinen viesti, että olen piikitellyt! Jösses sentään. Anteeksi pyysin mutta puolustautuminen jäi vähäiseksi koska ilmeisesti paluupostia ei edes aiottu lukea.
Musta on tosi kurjaa, että tahattomasti pahoitin toisen mielen mutta vielä ikävämpää on se, että mua syyttömästi syytettiin ja tarkoituksella mielipahaa tuotettiin.
Netissä kirjoittaminen on todella vaikea laji kun ne ilmeet, eleet ja sävyt jäävät lukijan mielenmukaisesti rivien välistä tulkittaviksi.
KS

Loppukevennykseksi laitan jo viiime kesänä ottamani kuva hauskasta pussukasta - miten nyt sitten itse kukin tämänkin tulkitsee;)

2 kommenttia:

 1. Hupaisat piirakat:)
  Kiva idea tuo sokkotreffit kirjan kanssa, tulisipa meidänkin kirjastoon.
  Meillä on tuollainen palapeli mutta siinä,on norsuja. Se on varmaan ainakin 20 vuotta vanha. Einuskois miten vaikea se on. Mulla oli joskus jokin muistisääntö sen kokoamiseen, mutta en muista kyllä enää...pitäskin kaivella se taas esille.
  Harmittaa varmaan mutta häntä pystyyn! Hyvää vikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Miten hauska kirjajuttu :) Ja nuo piirakat :D Nettikirjoittelu on todella vaikea laji; harmi, että jouduit syyttömänä vihan kohteeksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.