tiistai 7. maaliskuuta 2017

Neuletapaamisissa ja puolipitkät irtohihat


Lauantaina oli Ogelin Lankamaailmassa Suomi 100 vauvasukkatempaus. Valmiita sukkia on jo paljon ja lisää tulee. Kauppa antoi langat halukkaille.
Mukana oli tosi paljon neulojia, pöytiä ja tuoleja oli lainattu viereisestä kirjastosta ja Picnicin kanssa oli tehty kahvi-viineri-diili.


Maanantaina olin Kampin palvelutalossa lounaalla ja neulomassa. Sielläkin on nykyään kaikki tuolit käytössä.


Keskiviikkoisin on neuletapaaminen Sokoksen tavataratalon 5. kerroksen kahvilassa. Tilaa on mukavasti ja valoa riittävästi. Töiden jälkeen noin puoli viiden aikaan sinne alkaa neulojia valumaan, ollaan niin kauan kuin viihdytään.

x x x

Mun lempipuserosta jäi lankaa ja koska siinä on vajaamittaiset hihat niin kudoin vähän jatkoa, eli irtohihat. Nämä on kyllä ihan eri näköiset kuin itse pusero koska vihreätä lankaa ei enää ollut. Se on kyllä ihan ratkaiseva väri siinä, että puserossa on mieluisa värimaailma.


Perjantaina meen Tallinnaan katsastamaan Karnaluksin uuden myymälätilan, joka on nyt alempana kahdessa kerroksessa. Katutasossa ollutta biljardisalia ei enää ole vaan tilan on vallannut toisenlainen käsityö;)
KS

9 kommenttia:

 1. Hihat näyttävät kivoilta, vaikkei vihreää enää ollutkaan.

  VastaaPoista
 2. Noita Suomi100-sukkia on kiva neuloa. Jonkin verran olen tehnyt itsekseni. Karnaan olisikin kiva päästä arkipäivänä. Hyvää reissua! Ehkäpä nähdäänkin huomenna.

  VastaaPoista
 3. Neuletapaamisia riittää varmaan joka päivälle! Ihana sukkakasa, siinä on jo aika monelle pikkuihmiselle varpaanlämmitintä muistoksi merkittävästä syntymävuodesta. Kätsyt irtohihat!

  VastaaPoista
 4. Kurkkasin uudestaan, että miten kiinnitit irtohihat, mutta nehän onkin irtonaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nää on sen verran tyköistuvat että pysyvät ylhäällä ilman kiinnitystä. Jos laittaisin kiinityksen niin nappi/napinlävet tai -lenkit. Vois olla kiva erilaisilla ja värisillä napeilla.

   Poista
 5. Joskus yksikin väri tai sen puute voi muuttaa neuleen näköä paljon. Kivat irtohihat olet kuitenkin tikutellut.
  Kiinnitin huomioni myös ihanan vihreään kynsilakkaasi ja erityisesti etusormessasi olevaan kivelliseen sormukseesi. Se on huikean kaunis.
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormuksen kivi on granaatti, olen sen ostanut äidilleni kun hän täytti 60 v. Oli aika kallis mutta eiköhän äiti ollut sen ansainnut. Myöhemmin samaa sarjaa korvakorut ja riipus tuli hankittua myös.

   Poista
  2. Ihana ajatus hankkia äidille noin kaunis sormus ja samaa sarjaa olevia koruja. Äidit ansaitsevat aina kaikkein parasta. :)
   Sari

   Poista
 6. Oi voi, piti siis kirjoittamani "keskisormessasi".
  Sari

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.