perjantai 31. maaliskuuta 2017

Hiukset

Just joo: nuppineulapurkki putosi lattialle!

Tämä ei ole maksettu mainos eikä muunkaanlainen blogiyhteistyö, ihan itse maksoin permiksen. Hiusboxin Suvi teki taas taattua hyvää työtä, kiitos.

ENNEN


JÄLKEEN


Tämän aamuinen lumisade oli kaiketi se "uusi lumin on vanhan surma", ainakin mä uskon niin. Kyllä se kevät nyt on ihan oikeesti kun lokitkin on tulleet.
KS

8 kommenttia:

 1. Kaunis kampaus - ja Sinä. ❤
  Leppoisaa viikonloppua ja hyvää paastonajan loppupuolta.
  Sari

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista ja kiitos samoin - paastonajan loppua. Mä en nyt kyllä ole ihan paastoa noudattanut, herkkuja oon syöny mutta ehkä ajatus on kuitenkin se tärkein eikä ulkokulta.

  VastaaPoista
 3. Itse asiassa en itsekään ole koskaan paastonnut (en edes ajatellut paastoavani) - ja herkkuja on syöty täälläkin. Ajatus on tärkein. ❤
  Sari

  VastaaPoista
 4. Kauniit hiukset ja kaunis on myös edellisen postauksen huivi.

  VastaaPoista
 5. Kivat hiukset.
  Vuosi sitten "paastosin" karkin syönnistä. Oli aika tuskastuttavaa, vaikka muutoin en juurikaan karkkeja syö. Sitä tekee mieli, mitä ei sais syödä.

  VastaaPoista
 6. Kiva pää! Mulla vaan leikattiin hiukset viikko sitten. Kampaaja kertoi et permanentit on nyt muotia. Mä en tarvii ku oon ihan kiharainen luonnostaan.

  VastaaPoista
 7. Kivat hiukset :) Kerran nuorena kokeilin paastoa, mutta äitini hermostui siitä täysin, luuli kai minun sairastuneen anoreksiaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.