torstai 9. maaliskuuta 2017

Sitä sun tätä ja synttäriarvonta!


Se On Kevät nyt! Mimosa on tullut kukkakauppaan! Ah, se huumaava tuoksu, joka huoneeni täytti puketin auettua. Muistan kun taannoin olin espanjassa niin mimosapensaita oli joka paikassa ja niistä sai sekä silmät että tuoksuaisti nauttia ihan ilmaiseksi. Täällä nämä oksat  ovat aika hintavia mutta kerran vuodessa voin hyvin tästäkin nauttia.

Mutta: Usko melkein villiintyi, heti heti sen oli saatava lehtiä syödäkseen, melkein sormille  kynsi kun oli kiire saada oksanpala. Niinpä sitten kotoa poistuessani nosta maljakon kaapin  päälle, ehkä se muuten olisi tuhoutunut kotiintullessa. Ei ole myrkyllinen, olen tarkistanut.


Naistenpäivänä neulottiin Sokoksella. Aikas monta oli taas paikalla, joku pikaisesti toinen pidempään. Mä olin virkannut kavereille kirjanmerkkejä ja tarjosin myös Muumi-lakut.

x x x


Blogini täyttää 12 = kaksitoista! vuotta!

Ensimmäinen kirjoitus on ollut 11.3.2005 mutta vielä ilman kuvia.
Huh, tunsin itseni tosi rohkeaksi tuolloin. Oli se aikamoinen saavutus ja teko melkein kylmiltään mennä netin syövereihin. Olin kyllä töissä käyttänyt tietokonetta ja  yhtiön kansainvälisiä yhteyksiä mutta vain ja ainoastaan työn  puitteissa. Silloin ei saanut mitään omia asioita hoitaa yhtiön laitteilla eikä edes omaa sähköpostia ollut.
Kotiin olin just saanut nettiyhteyden, kiitos Villelle, ja aivan uusi maailma oli avautunut. Ihan käsittämätöntä ja pienimuotoista oli nettielämä silloin. Voi voi. Paljossa sitä on saanut olla mukana näkemässä ja kokemassa. Ehkä tyyliin: mitä laitettiin leivälle ennenku oli Flooraa?

Synttäriarvonta on varmasti taas paikallaan. Säännöt ovat samat kuin tässä blogissa aina:
Jokainen saa kommentillaan, tähän postaukseen, vain yhden osallistuvan arvan. Jos useamman kommentin laitat niin otan niistä mukaan vain ensimmäisen. Mitään ylimääräisiä arpoja ei ole saatavilla. Numeroin kommentit ja Random number generaattori arpoo numerot.

Palkinnot olen hankkinut Snurren hyvästä HiyaHiya-valikoimasta:
1. Sleepy Kitty Snaps = pienet ja tosi kätevät sakset.
2. Päättelyneula, 3 kpl
3. Silmukkamerkkejä


Itse olen jo vuosia sitten saanut tuollaiset sakset, koirahahmo, ja ne on aina mukana projektipussukkaan kiinnitettyinä.


Kommentointiaika  päättyy sunnuntaina 12.3.2017 klo 20.00
  ja arvonta suoritetaan heti sen jälkeen.


Perjantaina piipahdan Tallinnassa. Käyn katsomassa Karnaluksin uuden myymälätilan entisessä biljardisalissa.
KS

27 kommenttia:

 1. Onnea pitkästä blogitaipaleestasi. Harmillisesti osa kuvistasi hävisi matkan varrella.
  On ollut kiva seurata kuvin ja tekstein matkaasi bloggaajana.
  Noi sakset olis superkivat!

  VastaaPoista
 2. Onnea 12 vuotta on iso saavutus blogitaipalella! Niin sinun tekemät käsityöpussit on edelleen minulla kovassa käytössä.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea blogillesi! Oli eka kässyblogi, jonka löysin. Kiitos vielä eilisistä lahjoista! Hyvää reissua! Karna-raporttia odottamaan.

  VastaaPoista
 4. Lämpimät onnittelut 12-vuotiaalle! Perässä tullaan, keväällä 11-v. Niin se aika on mennyt.

  VastaaPoista
 5. Onnea pitkästä blogi taipaleesta.
  tyttiklemetti@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Paljon on maailma muuttunut näiden vuosien aikana. Onnittelut synttäreiden johdosta.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut blogisynttäreiden johdosta! Lankapirtti on vasta 9v, mutta perässä tullaan. Nuo saksetpa vaikuttavat käteviltä, peukutan niitä itselleni. :)

  VastaaPoista
 8. Terveisiä Kööpenhaminasta, tuli katsastettua paikallinen tarjonta. Kunnioitettava ikä blogilla, onnittelut! Itse pidän bloggaustaukoa ja pohdin jatkaako enää ollenkaan.
  Karna-raporttiasi odottelen mielenkiinnolla. :)

  VastaaPoista
 9. Onnea! Hmm... Mitähän muutoksia on Karnassa huhu kertoo, että muutoksia on tosiaan tulossa. Kiva jos teet raporttia.
  Ihanat lahjat olet vienyt naistenpäiväksi.

  VastaaPoista
 10. Eikö Usko vielä tiedä miten kirjahyllyn päälle pääsee. Meidän Maija voisi tulla opettamaan =D
  Onnea sinulle pitkän pitkästä blogitaipaleesta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, Usko ei ole keksinyt miten tuonne korkealle hyppäisi kun pitäisi suoraan lattialta ponkaista, mitään välitasoa ei ole joka helpottaisi asiaa.

   Poista
 11. Onnea blogille ja hauskaa Tallinnan matkaa!

  VastaaPoista
 12. Onnea pitkästä taipaleesta!!! Tallinnan reissun kuulumisia jään odottelemaan...

  VastaaPoista
 13. Kiitos mukavasta blogista ja onnea jatkoon.
  Terv. Marjaana L

  VastaaPoista
 14. Onnea blogille. Huomenna tapaamme junassa matkalla Järvenpäähän Lentävään Lapaseeen. Mielenkiinnolla odotan Tallinnan kuulumisia.LeenaP

  VastaaPoista
 15. Onnittelut blogin merkkipäivästä. Enpä olekkaan aikaisemmin Mimmosaa nähnyt. Lehtien mallista kukinnoista tulee tyrni mieleen. Nuo silmukkamerkit ovat kyllä todella hyviä. Itsekin niitä paketin hankin Snurresta joskus ollessani siellä päin koulutuksessa. Minulla in käytössä Bilteman kokoon taittuvat sakset, jotka ovat saman laiset kuin muistaakseni knit picksin myymät. Kätevät muttei aivan yhtä sievät. Mielenkiinnolla jään Karnaluks raporttia odottamaan.

  VastaaPoista
 16. Olen varmaankin lähes koko blogin ajan lukenut kuulumisiasi. Olen siis pitänyt kovasti! Onnittelut!
  Ann A

  VastaaPoista
 17. Paljon onnea!
  erja.makila@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 18. Onnea Kaksitoistavuotiaalle! Olen seurannut blogiasi pitkään, en kuitenkaan ihan alusta asti. Tallinnan käsityökauppojen raporttien ja karttojen myötä löysin blogiisi. Kiitos siitä, että kerrot hyvät vinkkisi meille lukijoille.

  VastaaPoista
 19. Jee, vielä ehdin osallistumaan. Onnea blogillesi!

  VastaaPoista
 20. No jopas, saas nähdä tuleeko multa kaksoisviestit kun ensimmäinen ei näy, joka tapauksessa: Onnittelut blogillesi ja terkut Uskolle, Kukkakissalle!

  VastaaPoista
 21. Onnea ja pitkää ikää! ❤ Kiitos blogistasi, Kristiina!
  Sinulla on kauniita tauluja kirjahyllyn päällä. Oletko tehnyt ne itse? Jo aiemmin olen ajatellut, että maalaatko ja piirrätkö, kun kuvissasi on näkynyt taustalla maalausteline.
  Oi, mimosat! ❤
  Leppoisaa pyhää ja rauhaisaa paastonaikaa Sinulle!
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En maaalaa enkä piirrä. Taulut on rasvaliiduilla piirtänyt M. Vihma ja eläimet ovat oikeasti KOrkeasaaressa vastasyntyneitä, seepra ja lumileopardit.

   Poista
 22. 12 vuotta on mennyt nopeasti, onnittelut pitkästä jaksamisesta blogin pidossa. Siun blogi on edelle eräs niistä missä käyn päivittäin ja aina yhtä mukava lukea. nytkin uusi karnalux piti tietenkin lukea, vaikka en ole siellä koskaan käynyt.
  ihanan keltaisia nuo mimosat, enpä olisi tunnistanut jos olisi pitänyt arvata.

  VastaaPoista
 23. KOmmentointi on nyt päättynyt! Kiitos osallistumisesta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.