sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Viikonlopun kuvia


Daalia kukkii hienosti, koko ajan aukeaa uusia kukkia. Oli hyvä ostos kympillä.

Lauantaiaamuna kahvia juodessa yks kaks kuului pum-pumpum! Ei ollut mitään lasten paukuttelua vaan aseeksi tunnistin. Ja jo kohta tulikin ip-lehden sivuille banneriin: "Juuri nyt! Herttoniemessä ammuskelua."  Iltalehden kertomana. Sekavasti käyttäytynyt veitsimies vastusti poliisia, joka sitt ampui miestä jalkaan. Pitihän mun käydä vilkaisemassa tilannetta, melkein kotiovella.


Fillariajelulla käytiin Marian kanssa. Nyt matonpesurannan toisella puolella.
Veneitä tulossa ja menossa Degerön kanavaan.


Vartiosaaren jylhä kallioseinä.


Herttoniemenrannan rauhaa ja outo kulkija - kaikkea sitä keksitään rakentaa.


Tänään kuljeskelin kaupungilla. Hagiksen torilla oli kirppis, tosi paljon ihan tarpeetonta tavaraa myynnissä. Hyvähän se on, että kierrätys on voimissaan mutta ihmettelen kuka tuota kamaa ostaa. Torilla näin saarikamut Tuulan ja Maken, ja myöhemmin Keskuskadulla Sirkun.

Taito-Shopista ostin itselleni pienen laukkusen, jonka on tehnyt Pienet Oranssit putiikin Marikka, jonka tapasin taannoisella Oulun viikonloppureissulla.
Monta sattumaa ja ajatusta, sekä mulla että myyjä Marittalla, on ollut ja oli niin että voidaan sanoa, että tämä laukku oli just mua odottamassa siellä kaupassa.
Tykkään, vaikka siinä onkin koiran kuva mutta ei kaikki voi olla vain kissaa ja mä tykkään koiristakin.
Josko nyt tämä tarttuisi Aina käteen ja Avain olisi sen sisällä Joka Kerta kun lähden kotoa. Tässä eräänä päivänä kotiovi meni kiinni eikä mulla ollut muuta kuin kukkaro kassissa. Ystävällinen myyjä Else mattokaupassa auttoi pulassa, sain soitettua Villelle ja tunnin päästä pääsin kotiin. Huh huh.


Laukku on huopa ja väriltään vaaleanpunainen, taas on valo tehnyt tepposia.
KS

3 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Laukku on hieno. Itsekin unohdin taannoin avaimen ja jouduin hakemaan sen mieheltä työpaikaltaan toiselta puolelta kaupunkia.

  VastaaPoista
 2. Hui että onpas teilläpäin ollut jännä tapaus.

  Avainten jääminen kotiin on tosi harmillista joskus. Myös kännykkää saattaa kaivata, jos se ei ole mukana.

  VastaaPoista
 3. Olipas pitkä rupeama kun vihdoin kahlasin kaikki läpi ;) En kommentoi kuin tähän ettei mene toinen puoli tuntia, eh. Kivoja tapahtumia ja kauniita töitä, vaaleanpunaiset sukat olisin voinut melkein syödä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.