torstai 27. heinäkuuta 2017

Stadin puutarhuri


Auringonkukkia ei puutarhurilla ole, ne ostin Puutarhanikkareilta samalla kun osti Else-mattokaupan myyjälle kukan kiitokseksi edellisviikon palvelusta. Hyvä mieli molemminpuolin.


Stadin puutarhurilta kävin ostamassa perunoita.


Ja pikkukahvilan antimista nautin kahvi ja korvapuustin. Kiva oli istua ja jutella asiakkaiden, myyjän ja puutarhurin kanssa. Tämäkin on varsinainen keidas kaupungissa. Ja kun vieressä on kartanon upeat nurmikot niin mikäs täällä on aikaa viettäessä.


Enpäs olis uskonut, että tämmöisenä kasvaa  se ihana yleensä keväinen herkku! Tunnistatkos?


Apilapelto

Myytävien tuotteiden valikoima lisääntyy sitä mukaa kuin satoa saadaan. Ihan kaikkea ei ihan kaikille myydä: stadilaiset ravintolat ostavat täältä herkkuja asiakkailleen.
Puutarhurin FB-sivulla päivittyy tuotteet ja aukioloajat.

"Löydät meidät Herttoniemen kartanon museoalueelta Helsingistä. Tila sijaitsee kivenheiton päässä Herttoniemen metroasemalta. Paras tapa saapua on jalan tai polkupyörällä Linnanrakentajantie 12:n kautta. Autoilijoille löytyy parkkitilaa osoitteessa Johan Sederholmintie 3, seuraa Ravintola Wanhan Myllyn viittoja."

KS
ps Se arvuutettu kasvi on parsa:)

8 kommenttia:

 1. Just kun ehdin edellisen postauksen lukea niin jo täällä oli uusi! Edelliseen: Lakihan velvoittaa koirat pitämään kytkettyinä.
  Mä veikkasin parsaa, mutta ajattelin ettei kyllä näytä yhtään tutulta ;) Onpa jättimäinen korvari!

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva paikka ja taatusti tuoreita vihanneksia.

  VastaaPoista
 3. Onpa tosiaan iso korvapuusti, hienoa että tuollainen" maalaismyymälä" löytyy noin läheltä. Kiva oli edellinen postaus uimarannoista, hyvä tietää jos joskus kesähelteellä sielläpäin liikkuu. Tyttö asuu Viikissä, mutta toinen kesä peräkkäin kun on täällä kotopuolessa kesätöissä, niin ei ole tullut nyt siellä kesällä oleskeltua kun on vuokrannut asuntonsa siksi aikaa.
  Hienot kirjailut olet tehnyt, tosi siistit ja nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jos tänne joku kesä jää niin kyllä kivoja paikkoja oleskeluun löytyy.

   Poista
 4. Tuota parsaa olen nähnyt ihan vain kukkina pidetyn vanhoissa taloissa. Kerran keväällä/alkukesällä sanoin vanhalle emännälle olisi herkku syötäväksi, niin katsoi minua kuin "sonni uutta veräjää". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos Iso Gnu!
   Mä jo viime vuonna katsoin kauempaa tätä peltoa ja olin ihmeissäni ett miks puutarhuri kasvattaa 'hienohelmaa'. Nyt kun kysyin mikä toi on niin puhuin duunarilleki hienohelmasta mutt sillä ei sytyttänyt mitä tarkoitin. Nyt ku sä ilmineerasit tän asian niin osasin Kuukkeliltakin katsoa ja siellähän on vaikk mitä parsa/huonekasvijuttua.
   Ratkesi tämänki asia.

   Poista
 5. Näyttää tosi kauniilta paikalta. Helsingistä on moneksi 🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei tää ole pelkää betonia ja asfalttia;)

   Poista

Kiitos kommentistasi.